DOLAR 32,2181 % -0.14
EURO 35,0217 % 0.09
GRAM ALTIN 2.464,46 % 0,74
ÇEYREK A. 4.029,39 % 0,74
BITCOIN 64.937,49 5.295
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 18°

Mondi sokak hayvanlarını unutmadı

Son Güncelleme :

10 Eylül 2018 - 12:05

Lüleburgaz İlçesi’nde faaliyet gösteren, Mondi Kalenobel Ambalaj Sanayi Ticaret A.Ş. Babaeski de ki sokak hayvanları için 21 adet kulübe yaptı.

Mondi Kalenobel Ambalaj Sanayi Ticaret A.Ş. Personelinden, Burcu Aydınlar, Halit Şen, Faik Yiğitsoy ve Alican Eroğlu, sokak hayvanları için yapılan 21 adet kulübeyi, BAHAYDER-Babaeski Doğa ve Hayvanları Koruma Derneği Başkanı Hafize Türkcan’a teslim ettiler.

Babaeski Belediyesi tarafından yapımı devam eden Hayvan Barınağında, sokak hayvanları için yapılan 21 adet hayvan kulübeyi teslim alan Babaeski Doğa ve Hayvanları Koruma Derneği Başkanı Hafize Türkcan, barınakları Belediye yetkililerine teslim ederek, daha sonra belirlenecek noktalara barınakların koyulacağını söyledi.

Dernek Başkanı Türkcan, “Mondi Kalenobel Ambalaj San. ve Tic. A.Ş. Derneğimize 21 adet köpek kulübesi, yangın tüpü ve iki çuval köpek maması bağışında bulunmuştur. Kulübeler, belediyemiz ve mahalle muhtarlarımızla yapılacak toplantı sonucunda uygun görülen yerlere yerleştirilecek ve sahipsiz canlarımıza YUVA olacaktır. BAHAYDER olarak desteklerinden, duyarlılıklarından dolayı tebrik eder, emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz.” Dedi.

Mondi Kalenobel Ambalaj Sanayi Ticaret A.Ş. Personeli Burcu Aydınlar’da yaptığı açıklamada; “Elimizden geldiğince mevcuttaki elimizdeki suntaları değerlendirerek, sokak hayvanları için çok güzel barınaklar yaptık, inşallah yardımlarımız uzun ömürlü olur. Önümüzdeki süreçte elimizden geldiği müddetçe biz bunun için çabalayacağız. Lüleburgaz’da faaliyet gösteren Mondi Kalenobel Ambalaj Sanayi Ticaret olarak, her zaman sokak hayvanlarının yanında olacağız. Çünkü sokak hayvanları o kadar muhtaçlar ki, o kadar yardıma ihtiyaçları var ki keşke elimizden daha fazlası gelse de onlara daha iyi imkanlar suna bilsek.”  dedi.

Habertrak/Metin Karakuş