DOLAR 32,4045 % -0.14
EURO 34,8089 % 0.16
GRAM ALTIN 2.437,45 % -0,05
ÇEYREK A. 3.985,23 % -0,05
BITCOIN 62.827,99 -1.517
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava

Muhtar sözünü tuttu

Son Güncelleme :

23 Mayıs 2019 - 16:39

 

[responsivevoice_button voice=”Turkish Female” buttontext=”Oku”]

 

Hürriyet Mahallesi Muhtarı Emin Dırak, seçim öncesi Tekirdağspor Yönetim Kurulu’na verdiği “Tekirdağspor’a bağış” sözünü tuttu.

Hürriyet Mahallesi Mahalle Muhtarı Emin Dırak, seçim döneminde “seçimi kazansam da kaybetsem de seçimlerden sonra ilk maaşımdan Tekirdağspor Yaşayacak kampanyasına destek vereceğim” sözünü yerine getirdi ve sticker satın aldı.

STİCKER SATIN ALDI

Hürriyet Mahallesi’ndeki muhtarlık binasında kendilerini ziyarete gelen Kulüp Başkanı Ahmet Biler ile Tekirdağspor Yöneticilerinden İsmet Tanrısever ve Ethem Arıtepe’ye aldığı stickerlerin bedellerini ödeyerek sözünde durdu. Başkan Ahmet Biler desteklerinden dolayı Muhtar Emin Dırak’a teşekkür etti. Tekirdağspor atkısı ve takımın flamasını takdim etti.

“HERKES ÜZERİNE DÜŞENİ YAPMALI”

Aza Fethi Sekmeç ile birlikte Tekirdağspor Yöneticilerini muhtarlık binasında ağırlayan Emin Dırak, “Tekirdağspor hepimizin kulübüdür. Maddi ve manevi destek sağlamak hepimizin görevidir. Tekirdağspor bir markadır. Bulunduğumuz yer Tekirdağspor’a yakışmıyor. El birliği ile herkes Tekirdağspor için üzerine düşeni yaparsa, Tekirdağspor arzu edilen noktaya gelebilir.” Diye konuştu.

Kendilerini ziyaret eden Tekirdağspor yöneticilerine teşekkürlerini sunan Dırak, Tekirdağspor’a da başarılar diledi.

Habertrak/Özlem İnan