DOLAR 32,3816 % -0.18
EURO 34,7110 % -0.11
GRAM ALTIN 2.429,83 % -0,36
ÇEYREK A. 3.972,77 % -0,36
BITCOIN 62.394,00 -2.103
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava

O cadde trafiğe açılıyor

Son Güncelleme :

11 Aralık 2019 - 11:06

[responsivevoice_button voice=”Turkish Female” buttontext=”Oku”]

Süleymanpaşa Belediye Meclisi’nde uzun zamandır trafiğe ve yaya geçişine kapalı olan Orduevi Caddesi’nin trafiğe açılması konusu görüşüldü.

Süleymanpaşa Belediye Meclisi, OHAL ilan edilmesi ile birlikte yaya geçişine ve trafiğe kapanan Orduevi Caddesi’nin, OHAL’in kaldırılmasıyla birlikte yeniden trafiğe ve yaya geçişine açılmasını meclisin onayına sundu.

Caddenin trafiğe açılması ile ilgili yetkinin Büyükşehir Belediyesi’ne ait olduğunu kaydeden Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, “Bu konuda yetki Büyükşehir’de. Trafik uygulaması ile ilgili biliyorsunuz. Büyükşehir belediye meclisinde bu konuyu gündeme getirebiliriz. Ben de aynı fikirdeyim. Özellikle orada bir düzenleme yaptık. Ama hem emniyet müdürümüze hem de vali beye bu konu ile ilgili Kadir Bey tarafından bir konuşma yapılması gerekebilir. ‘Kadir Bey’ diyorum çünkü ‘Kadir Başkanım’ artık ‘abi deme’ diyor. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Kadir Albayrak Beyefendi’ye bu durumu izah ederek, Allah kısmet ederse ‘gündeme alalım’ diyorum. Bunun oyalanacak bir tarafı yok. Öneri olarak alalım. Büyükşehir’de de işlemekte fayda var diye düşünüyorum.” İfadelerini kaydetti.

Habertrak/Özlem İnan