DOLAR 32,5354 % 0.26
EURO 34,9795 % 0.52
GRAM ALTIN 2.435,19 % -0,14
ÇEYREK A. 3.981,53 % -0,14
BITCOIN 62.996,49 -1.017
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava

O Projelere TRAKYAKA desteği

Son Güncelleme :

28 Kasım 2019 - 13:03

[responsivevoice_button voice=”Turkish Female” buttontext=”Oku”]

Trakya Kalkınma Ajansı tarafından yürütülen 2019 Yılı Teknik Destek Programı Eylül-Ekim dönemi değerlendirme süreci tamamlanarak, desteklenmeye hak kazanan projeler belirlendi.

Değerlendirme sürecinin ilk aşaması olan ön inceleme sürecinde 2019 Yılı Teknik Destek Programı Başvuru Rehberinde yer alan belirli kriterlere göre idari ve uygunluk kontrolleri yapılmış olan, 62 adet proje başvurusundan 51’i ön inceleme aşamasını geçti.

Ön inceleme sürecinde uygun bulunan toplam 51 proje başvurusunun 24 tanesi, 2019 Yılı Teknik Destek Programı Başvuru Rehberinin ‘2.3.2 Nihai Değerlendirme’ kısmında yer alan açıklamaların yanı sıra teknik ve mali değerlendirmeler sonucunda 65 ve üzerinde puan alarak destek almaya hak kazandı.

Söz konusu projelere ilişkin başvuru da bulunulan projelerin 9’u Tekirdağ’dan olurken, bu projelerin 10 tanesi Edirne’den, 5 tanesi ise Kırklareli’den oldu.

2019 Yılı Teknik Destek Eylül-Ekim Dönemi Başarılı Başvurular Listesi ise şu şekilde;

TEKİRDAĞ

Pazarlama Eğitimi; Tekirdağ Ticaret Borsası. Dikkat Testleri Eğitimi; Tekirdağ Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü. Sağlık Turizminde Kalite İçin Kalite Yönetimi Eğitimi; Tekirdağ Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimliği. Palyatif Bakımda Güncel Yaklaşımlar İle Hemşirelik Eğitimi; Çorlu Devlet Hastanesi. Tekirdağ Gıda Kontrol Laboratuvarı’nda Eğitim Eğiticiden Başlar; Tekirdağ Gıda Kontrol Laboratuvar Müdürlüğü. Özel Yetenekli Çocuklar Felsefeyle Tanışıyor: Eğitici Eğitimi; Bilim ve Sanat Merkezi. Çocuk ve Ergeni Tanıma ve Müdahale Teknikleri Eğitimi; Saray İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü. Saray Belediyesi Personeli İçin Satın alma Usulleri Ve Esasları Eğitimi; Saray Belediyesi.  Etkin Sunumlar, Yetkin Kurumlar; Tekirdağ Limanı Veteriner Sınır Kontrol Noktası Müdürlüğü.

EDİRNE

Öğretmenler İçin  “Profesyonel Öğrenci Koçluğu Eğitimi”; Şehit Nefize Çetin Özsoy Bilim ve Sanat Merkezi. Etkin Takım Kurma, Yönetme ve Takımdaşlık Eğitimi; Uzunköprü Ticaret ve Sanayi Odası. Ölçme Değerlendirmede İnovatif Yaklaşımlar; Lalapaşa İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü.  Etkin Yöntemler ile Kurumsal Kapasitenin Geliştirilmesi; Edirne Ticaret Borsası. Sağlıklı Gebelik, Güvenli Doğum, Sağlıklı Nesiller İçin Mesleki Gelişim Eğitimi; Edirne Sultan I. Murat Devlet Hastanesi. Sığırlarda Döl Verimliliğinin Arttırılması ve Suni Tohumlama Faaliyetleri Hakkında Mesleki Gelişim Eğitim Programı; Edirne İl Tarım ve Orman Müdürlüğü. İçerde Oyun Var; Edirne Kapalı Cezaevi Müdürlüğü. Gökteki Eğitimli Gözümüz; Edirne Valiliği. Abiye giyimde drapaj tekniği ve model uygulama eğitimi; Edirne Teknik Bilimler MYO. Engelliye Doğru Yaklaşım Modelleri Eğitimi; Edirne Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü.

KIRKLARELİ

ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi Temel ve İç Tetkikçi Eğitimi; Kırklareli Üniversitesi. Psikometrik Uygulamalarla Çocuk Değerlendirme Eğitimi; Lüleburgaz Rehberlik ve Araştırma Merkezi. Kırklareli Tarımında Teknolojik Dönüşüm; İnsansız Hava Araçları  (İHA1) Pilotluk Lisansı Eğitimi; Lüleburgaz İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü. Diksiyon ve Güzel Konuşma; Kırklareli Mesleki Eğitim Merkezi. STEM Eğitici Eğitimi; Kırklareli İl Milli Eğitim Müdürlüğü.

Habertrak/Özlem İnan