DOLAR 32,2333 % 0.04
EURO 35,1895 % 0.16
GRAM ALTIN 2.470,87 % 0,12
ÇEYREK A. 4.039,87 % 0,12
BITCOIN 66.427,77 7.763
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 11°

“Önemli günlerimizi tarihten ders çıkartarak kutlamalıyız”

Son Güncelleme :

09 Kasım 2020 - 11:57

Kırklareli’nin Düşman İşgalinden Kurtuluşu’nun 98. Yıldönümü dolayısıyla kutlama mesajı yayımlayan Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) Başkanı Soner Ilık şunları kaydetti:

“Aziz Milletimiz, Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde, Kurtuluş Savaşı zaferi ile bağımsızlığını, milli birlik ve beraberliğini sonsuza kadar yaşatma azim ve kararlılığını tüm dünyaya göstermiştir. Bugün 10 Kasım. İlimizin düşman işgalinden kurtuluşunun 98. Yıldönümü. Kurtuluşumuzu büyük bir sevinç ve coşkuyla kutlayacağız. Böyle önemli günlerimizi tarihten ders çıkartarak kutlamalıyız. Yeni nesillere tarihlerini tüm gerçekliği ile anlatarak, atalarının ne gibi fedakârlıklar yaparak, tek vatan, tek millet, tek devlet, tek bayrak anlayışıyla bu kazanımları elde ettiğini iyi idrak etmelerini sağlamalıyız.

Sahip olduğumuz kazanımlarımızı korumak ve geliştirmek için birbirimize kenetlenmek, ülkemizi güçlü, insanımızı mutlu, huzurlu ve yarına güvenle bakabilen bireyler haline getirmek ve gelecek yarınlarımız için çalışmayı ve üretmeyi görev edinmek zorundayız.

Büyük fedakarlık ve kahramanlıkla bu toprakları düşman işgalinden kurtaran ve bize vatan olarak emanet eden, gönüllerimizde ölümsüzleşen tüm aziz Şehitlerimiz ve Gazilerimizin huzurunda; tek bayrak, tek millet, tek vatan, tek devlet ilkeleri etrafında bütünleşerek, bizleri millet yapan kutsal değerlerimize sahip çıkarak, Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ni sonsuza dek koruyup yaşatacağımıza söz veriyoruz.

10 Kasım 1922 tarihinde işgal güçlerine karşı kahramanca direnerek önemli bir başarı elde eden, milli moralin yükselmesine katkı sağlayan, bağımsız ve özgürce yaşadığımız bu topraklarda hayatları pahasına kahramanca mücadele vererek bize bu coşkuyu yaşatan; başta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere silah arkadaşlarını, Şehitlerimizi, Gazilerimizi minnetle, rahmetle, saygıyla yad ediyorum.”

Haber Merkezi