DOLAR 32,5492 % 0.27
EURO 34,9215 % 0.36
GRAM ALTIN 2.432,25 % -0,26
ÇEYREK A. 3.976,72 % -0,26
BITCOIN 63.200,00 -0.554
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava

‘Oyunları bozacağız’

Son Güncelleme :

25 Nisan 2018 - 10:50

MHP Tekirdağ İl Başkanı Koray Önsel, “Edirne, Enver’in olacağına Bulgar’ın olsun diyenlerle Erdoğan olmasın da kim olursa olsun diyenler aynıdır. Tarih boyunca üzerimize oynanan oyunları bozduk” dedi.

Tekirdağ MHP İl Başkanlığı tarafından Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası’nda ilçe başkanları, ilçe kadın kolları ve il yöneticilerinin katıldığı bir toplantı yapıldı. Toplantıda ilçe kadın kollarına yapılan yeni atamaların belgeleri verilerek yeni başkanların rozetleri takıldı.

“MHP ÜZERİNDE OYUNLAR OYNANIYOR”

İl Başkanı Koray Önsel, “Sahada MHP’yi aktif bir şekilde göreceksiniz. Güzel bir liste ile hemşerilerimizin karşısına çıkacağız. Alabileceğimiz en yüksek milletvekili sayısını alacağız. MHP’nin cumhur ittifakı kararı AK Parti ile seçime girmektir. Mevcut Cumhurbaşkanı Erdoğan bizlerin de adayıdır. Erdoğan’ın yeniden seçilmesi ile güçlü bir Türkiye oluşacaktır. MHP üzerine oyunlar oynanıyor” dedi.

“ADAYIMIZ ERDOĞAN’DIR”

Milli birlik ve beraberlik için adaylarının Cumhurbaşkanı Erdoğan olduğunu ifade eden Önsel, “Bu süreci baltalamak isteyenler var. Bizler 49 yıllık bir siyasi sürecin temsilcileri olarak bu süreci baltalanmasına izin vermeyeceğiz. MHP’nin adayının Erdoğan olması yönünde üzerimize çok geliyorlar. Türk milletinin birlik ve beraberliği baltalanmak isteniliyor. Edirne, Enver’in olacağına Bulgar’ın olsun diyenlerle Erdoğan olmasın da kim olursa olsun diyenler aynıdır. Tarih boyunca üzerimize oynanan oyunları bozduk. Bu şerefli millet devletine her zaman sahip çıkmıştır. Bizler de MHP olarak devletimize milletimize ezanımıza bayrağımıza sahip çıkmak için üzerimize düşen ne varsa sahip çıkmaya devam ediyoruz. Hep birlikte Türkiye olarak bu seçimlerde başarıyı elde edeceğiz” diye konuştu.

YENİ KADIN KOLLARI BAŞKANLARINA ROZETLERİ TAKILDI

Daha sonra kadın kollarına MHP genel başkan danışmanı kadın kolları genel koordinatörü Nevin Taşlıçay tarafından gönderilen atama belgelerini il başkan yardımcısı Zehra Çalışkan açıkladı. Gülden Türkan – Süleymanpaşa, Çiğdem Akarca – Çorlu, Hümeyra Aksan – Çerkezköy, Şebnem Erdoğan – Şarköy, Sibel Korkmaz – Saray, Sıdıka Olcay – Ergene, Fehime Kuş – Muratlı, Kader Altıntaş – Marmara Ereğlisi ilçe kadın kolları başkanı oldular. Kadın kolları başkanlarının belgelerini veren İl Başkanı Önsel, rozetlerini taktı.

Rozet takma törenine ilçe başkanları, Ahmet Akdeniz, Lütfü Mercan, İsa Denizli, Cemal Daştan, Adnan Akan, Musa Sarıaydın, Fatih İşcan, Barış Tırpan, Selahattin Koçoğlu, Gürol Yıldırım, Hüseyin Tırpan ve partililer katıldı. Habertrak/Ferhat Akgün