DOLAR 32,5354 % 0.26
EURO 34,9795 % 0.52
GRAM ALTIN 2.435,19 % -0,14
ÇEYREK A. 3.981,53 % -0,14
BITCOIN 62.996,49 -1.017
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava

Sağlıkçılar aşıya koştu

Son Güncelleme :

15 Ocak 2021 - 12:27

Çin’den getirilen koronavirüs aşısının Sağlık Bakanlığı İlaç ve Tıbbı Cihaz Kurumu tarafından acil kullanım onayının verilmesinin ardından, Tekirdağ il genelinde sağlık çalışanlarına uygulanmaya başlandı.  

Sabah saatlerinden itibaren Tekirdağ il genelinde tüm il ve ilçelerdeki kamu ve özel hastanelerde aşılama çalışmalarına başlandı.

Tekirdağ İl Sağlık Müdürü Dr. Ali Cengiz Kalkan, il genelinde tüm sağlık çalışanlarına yetecek miktarda aşı gönderildiğini, aşılanmamış sağlık çalışanı kalmayacağını söyledi.

Sağlık çalışanlarının aşılanmadan memnun olduğunu kaydeden Tekirdağ İl Sağlık Müdürü Dr. Ali Cengiz Kalkan; “İlimizde tüm sağlık çalışanları aşılanmaya başlandı. Kamu kurumlarında, özel hastanelerde, tüm hastanelerimizde tüm sağlık çalışanlarımıza yapılacak kadar aşı gönderildi. Biz bu aşıları sahada yapmaya başladık. 5 gün içerisinde bunun tamamlanması planlanıyordu. Ama biz daha erken biteceğini tahmin ediyoruz. Sahadaki arkadaşlarımızın yaklaşımları gayet olumlu. Memnuniyet içerisinde aşılarımızı oluyoruz. Sağlık Bakanlığı’mıza da hem öncelik tanımasından dolayı hem de zamanında aşıları yetiştirmiş olmalarından dolayı teşekkür ederiz. Tüm sağlık çalışanlarımıza yetecek miktarda aşı gönderildi. Biz de bu aşıları sahada yapmaya başladık. Aşılanmamış sağlık çalışanımız kalmayacak.” diyerek sözlerini tamamladı. Habertrak/Serhat Yeşilipek