DOLAR 32,5492 % 0.27
EURO 34,9215 % 0.36
GRAM ALTIN 2.432,25 % -0,26
ÇEYREK A. 3.976,72 % -0,26
BITCOIN 63.200,00 -0.554
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava

Şarköy turizmi canlanıyor

Son Güncelleme :

23 Aralık 2019 - 14:00

[responsivevoice_button voice=”Turkish Female” buttontext=”Oku”]

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Şarköy ilçesini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi ve Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen “Kırsal Turizmin Geliştirme” projesi ile alakalı görüşmeler gerçekleştirdi.

“KIRSAL TURİZM MERKEZLERİMİZİ İHYA EDECEĞİZ”

Sabahın erken saatlerinde mesaisine başlayan Başkan Kadir Albayrak, Şarköy ilçe programı kapsamında Şarköy’ün kırsal mahalleleri olan; Çınarlı, Kirazlı, Hoşköy, Gaziköy ve Uçmakdere mahallelerinde vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaşların, mahalleleri hakkındaki talep ve önerilerini dinleyen Başkan Albayrak, “Büyükşehir Belediyesi olarak, ilimizde Kırsal Turizmin Geliştirme projesi uyguluyoruz. Projemiz çerçevesinde Şarköy, Malkara ve Saray ilçelerimizde belli merkezler belirledik. İnsanları bu belirlediğimiz yerlere çekmek için güzel projeler üretiyoruz. Ama halkımızın da bu projeyi iyi anlayıp benimsemesi gerekiyor. Halkımız bu projeyi sahiplenirse bizler buraları ihya edeceğiz” dedi.

HAYATA GEÇİRİLECEK PROJELER DEĞERLENDİRİLDİ

Mahalle ziyaretlerinin ardından Şarköy Belediyesi’ni ziyaret ederek Şarköy Belediyesi yetkilileri ile bir araya gelen Başkan Albayrak, ilçede hayata geçirilen ve önümüzdeki dönem için planlanan projeler ile ilgili görüş alışverişinde bulundu. Başkan Albayrak ayrıca bu zamana kadar olduğu gibi bundan sonra da Şarköy Belediyesi ile koordineli bir şekilde çalışılacağını ifade etti.

Haber Merkezi