DOLAR 32,2863 % 0.03
EURO 35,0505 % -0.12
GRAM ALTIN 2.475,10 % 0,36
ÇEYREK A. 4.046,79 % 0,36
BITCOIN 66.175,38 -0.092
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 18°

“Sesimizi duyurmaya devam edeceğiz”

Son Güncelleme :

26 Mart 2018 - 15:18

Cumhuriyet Kadınları Derneği Kültür ve Sanat Komisyonu tarafından ‘Geze Geze Türkiye Şiir Dinletisi’ etkinliği düzenlendi.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi’nde düzenlenen etkinliğe, CHP Süleymanpaşa İlçe Başkanı İlker Yağcıoğlu, CHP İl Kadın Kolları Başkanı Nurten Yontar, CHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Gaye Çolakoğlu ve birçok kadın katıldı. Etkinlikte konuşan Cumhuriyet Kadınları Derneği Tekirdağ Şube Başkanı Seval Eşer “Bir toplumda kadın varsa; o toplum üretkendir. Bir toplumda kadın varsa; o toplum demokratiktir. Bir toplumda kadın varsa; o toplumun kültürel zenginlikleri vardır. Bir toplumda kadın varsa; o toplumda sağlam iletişimler kurulur. Bir toplumda kadın varsa; o toplum adam gibi adam bir toplum olur. Ve bizler Cumhuriyet Kadınları olarak sesimizi duyurmaya devam edeceğiz. Meydanlarda olacağız. Bizler bu ülkede meydanlarda olursak şayet işte o zaman bu Cumhuriyet ilelebet payidar kalacaktır. Korkmayacağız her zaman meydanlarda, mücadeleci olacağız.” Dedi.

CKD Tekirdağ Şube Başkanı Seval Eşer’in konuşmasının ardından dernek üyeleri tarafından İstiklal Marşı okundu.

Şiir dinletisi ile devam eden etkinlikte Süleymanpaşa Engelli Koordinasyon Merkezi (SEKOMER) kursiyerleri tarafından İzmir Marşı işaret diliyle seslendirildi.

Etkinlik Ümit Akay’ın ‘Bir Kadın Seni Seviyorsa’ isimli şiirinin okunması ile son buldu. Habertrak/Özlem İnan