DOLAR 32,2742 % -0.01
EURO 35,0979 % 0.02
GRAM ALTIN 2.476,97 % 0,44
ÇEYREK A. 4.049,85 % 0,44
BITCOIN 66.136,80 0.176
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava

Sezon öncesi hazırlıklar incelendi

Son Güncelleme :

13 Nisan 2019 - 12:08

Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, TANAP (Trans Anadolu Doğal Gaz Boru Hattı Projesi) Projesi kapsamında İbrice Limanı’nda bulunan Dünyanın En Büyük Uçak Batığı ile ilgili birleştirme işlemlerini yerinde inceledi, sonrasında Keşan Belediyesi mücavir alanlarından olan Erikli’de, yaz sezonu öncesinde yapılması planlananlarla ilgili bilgi aldı.

AK Partili Belediye Meclisi üyeleriyle birlikte ziyaretlerini gerçekleştiren Başkan Helvacıoğlu, İlk olarak saat 17.00 sıralarında Mecidiye’deki İbrice Limanı’nda birleştirme çalışmaları yürütülen, TANAP tarafından desteklenen ve ESTAB (Edirne Saros Turizm Merkezi Turizm Altyapı Hizmet Birliği)’ın hazırladığı Dünyanın En Büyük Uçak Batığı’nı inceledi, ESTAB Müdürü Murat Kabcuk’tan bilgi aldı.

Söz konusu proje ile bölgenin incisi konumumdaki Saros’un daha da uğrak bir dalış merkezi olacağına işaret eden Mustafa Helvacıoğlu, Saros’u daha da güzelleştirmek ve cazibe merkezi haline getirmek için mücadele edeceklerini bildirdi.

Helvacıoğlu, daha sonra Keşan Belediyesi’nin mücavir alanlarından olan Erikli’deki belediye sorumluluğundaki alanlar ve tesisleri ziyaret ederek ilgililerden bilgi aldı.

Buradaki incelemelerinde Zabıta Müdürü Yasin Paçaman’dan ve ilgili zabıta personelinden bilgi alan Başkan Helvacıoğlu, yaz sezonunda bölgeye gelecek misafirleri daha iyi şartlar altında konuk edebilmek için çok titiz şekilde çalışma yürüteceklerini bildirdi.

Habertrak/Özlem İnan