DOLAR 32,3053 % 0.08
EURO 35,0076 % -0.09
GRAM ALTIN 2.447,75 % 0,06
ÇEYREK A. 4.002,07 % 0,06
BITCOIN 61.626,23 -2.023
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava

SP Süleymanpaşa kongresi yapıldı

Son Güncelleme :

31 Ekim 2017 - 12:09

Saadet Partisi Süleymanpaşa İlçe Başkanlığı 2. Olağan kongresi gerçekleştirildi.

Divan Başkanlığını Murat Vakitçi’nin yaptığı kongrede selamlama konuşması yapan Süleymanpaşa ilçe Başkanı Cemal Açıkgöz,rahmetli liderimizin çizdiği yoldan Hakkı üstün tutarak aynı azim ve gayretle her gün yeniden bismillah diyerek yürümeye devam ediyoruz. Kongremize gösterdiğiniz ilgiden dolayı teşekkür ediyorum.dedi

İl Başkanı Feti Pehlivan; “Devlet milletin işlerini organize eder. Hükümet bu organizasyonu gerçekleştirir. Siyasi Parti ise bu organizasyonu ben şöyle yapacağım diye önceden beyan ederek halkın karşısına çıkar. İşte biz de Saadet Partisi olarak tüzüğümüzle bunu ortaya koymuşuz. Beyanlarımız ortada. Ve hep bizim dediğimiz noktaya geliniyor. Rahmetli liderimizin dediği gibi “ başınız gözünüz kırılmadan gelin. Bu kapıya gelmekten başka çareniz yok” dedi.

‘Paydalarımızdan hareket etmeliyiz’ diyen GİK Üyesi Arslan Ateş, “Ne kadar küçük ihtimal olursa olsun ortak paydalar üzerinden siyasetimiz yapmalıyız. Herkese ve herkesime dokunmalı ve temas etmeliyiz. Yaradılanı Yaradandan ötürü kucaklamalıyız. Hamdolsun  şiarımızda aldatmak yok, aldanmak yok ama  Herkese yetecek kadar sevgimiz var” dedi.

Daha sonra kürsüye gelen GİK Üyesi Mustafa Kaya, “Yahu kırk senelik siyasi hayatınızda Milli Görüş gömleği sırtınızdayken hiç yanıldınız mı, aldandınız mı, aldattınız mı. Ama Milli Görüş gömleğini çıkardığınızdan beri on beş senedir hep aldandınız, yanıldınız, aldattınız, yanılttınız. Saadet partisi yatırımlara karşı değil. Hizmete karşı değil. Ama yaptığınız köprüyü devlet bankasından kredilendirip, üstünden şu kadar araç geçer geçmezse ben veririm garantisini verirsen tabiî ki taşıt vergisine dudak uçuklatan zam yapmak zorunda kalırsın. Bu bir deli dumrul hikayesidir. Yaptığı köprüden Geçen 1 akçe geçmeyenden 2 akçe alırmış. 0 riskle müteahhite kazanç kapısı açıyorsun. Devlet bankası kredisiyle müteahhite hastane yaptırıyorsun, ona da hasta garantisi veriyorsun. Yine 0 riskli müteahhite kazanç sağlıyorsun.

Günlük değişken söylemlerle, değişken ve kaygan eylemlerle, bir dediği bir dediğini tutmaz bir haldeki bu idareciler her açıdan duvara tosladılar. Hiçbir sistem değişikliğine gitmeden, yaprakların tozunu alarak makyaj çalışmaları yaptılar. Biz demiştik demek istemeyiz. Ama Saadet Partisi bütün bunları söyledi. Söylediği dönemde hain damgası yedi. Ama zamanla gerçekler Saadet Partimizi haklı çıkardı. Çünkü biz aynı azim, feraset ve dirayetle yürümeye devam ediyoruz” dedi.

Tek listeyle gidilen seçimlerde Cemal Açıkgöz tekrar ilçe başkanı seçildi.

Kongreye SP Malkara ilçe Başkanı Adem Erdoğan, SP Ergene ilçe Başkanı Satılmış Düzgün, SP Çorlu ilçe Başkanı Aytuğ Aslan, SP Çerkezköy ilçe Başkanı Mehmet Kalyon, SP Kapaklı ilçe Başkanı Hasan Karakoç, SP Saray ilçe Başkanı Hasan Mısırlı, CHP İlçe Başkan Vekili, CHP İl Başkan Vekili, üyeler ve misafirler katıldı. Habertrak/Ferhat Akgün