DOLAR 32,5496 % 0.27
EURO 34,9513 % 0.49
GRAM ALTIN 2.433,28 % -0,22
ÇEYREK A. 3.978,41 % -0,22
BITCOIN 62.544,00 -2.397
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava

Sportmen Müdür’den Tekirdağspor’a destek

Son Güncelleme :

06 Nisan 2019 - 13:24

Süleymanpaşa Şehit Mehmet Şengül Ortaokulu yöneticileri, Okul Aile Birliği, öğrencileri ve okul çalışanları “Tekirdağspor Yaşayacak” kampanyası kapsamında Tekirdağspor stickerlarından satın alarak anlamlı bir desteğe imza attılar.

Tekirdağspor’a bir maddi ve manevi destek de Süleymanpaşa Şehit Mehmet Şengül Ortaokulu’ndan geldi. Okul Aile Birliği öncülüğünde, velilerin destekleriyle gerçekleşen destek kampanyasına Tekirdağspor yönetimi de teşekkür ziyaretinde bulundu.

Gerçekleştirilen ziyarette, Tekirdağspor Başkanı Ahmet Biler, 2. Başkan İsmet Tanrısever ve Ethem Arıtepe, okul müdürü Filiz Bayram, beden eğitimi öğretmenleri, Okul Aile Birliği ve öğrenciler tarafından ağırlandı.

“ÖĞRENCİLERİMİZ ERKEN YAŞTA SPOR SEVGİSİNİ KAZANMIŞ OLUYORLAR”

Okul müdürü Filiz Bayram, uzun yıllar beden eğitimi öğretmeni olarak görev yaparak okul takımlarının başarılara imza atmasına ve birçok başarılı sporcu yetişmesine katkı sağladı. Örnek sporcu kişiliği ile eğitim camiasına fayda sağlayan Bayram, Tekirdağspor’u desteklediklerini vurgulayarak, “Bu kampanya sayesinde öğrencilerimiz erken yaşta spor sevgisini kazanmış oluyorlar. Tekirdağ’ın özel bir markası olan Tekirdağspor sevgisi okul çağlarında çocuklarımıza kazandırılmış oluyor. Bu ve buna benzer çalışmalardan dolayı Tekirdağspor yönetimini kutluyorum ve başarılar diliyorum.” İfadelerini kaydetti.

Ayrıca Müdür Bayram, Tekirdağspor başta olmak üzere bütün spor kulüplerinin sporun temeli olan alt yapıya önem vererek okullardaki beden eğitimi öğretmenleri ile iş birliği içinde olmalarını tavsiye etti.

Ardından Tekirdağspor yönetimi, okul müdürü ve okul öğrenci temsilcisine çiçek ve Tekirdağspor flama ve bayraklarını takdim etti.

Habertrak/Özlem İnan