DOLAR 32,5325 % 0.22
EURO 34,9583 % 0.47
GRAM ALTIN 2.440,79 % 0,09
ÇEYREK A. 3.990,69 % 0,09
BITCOIN 63.188,62 -0.749
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 14°

Süleymanpaşa Kadın Kollarına yeni aday

Son Güncelleme :

11 Şubat 2020 - 10:36

[responsivevoice_button voice=”Turkish Female” buttontext=”Oku”]

CHP Süleymanpaşa İlçe Kadın Kolları Başkan Adayı Dilek Çelik, adaylık açıklamasında bulundu.

Babadostu Erzurum Cağ Kebap restoranında yapılan basın açıklamasında İlçe Kadın Kolları Başkan Adayı Dilek Çelik, adaylık süreci hakkında basına bilgi verdi.

Kadın kollarının her zaman aktif olacağı bir yönetim anlayışını benimsediklerini aktaran Çelik; “2014 yılının Temmuz ayında CHP’ye üye oldum. 2016-2018 yıllarında ilçe kadın kollarında aktif olarak görev aldım. Sahalardan hiç ayrılmadım. Partime hiç küsmedim. Bu yoldan hiç vazgeçmedim. Ayrıca Mustafa Kemal Atatürk’ün ilke ve inkılâplarına bağlı kalarak Cumhuriyet sevdası bir kadın olarak çıktığım yoldan vazgeçmeyeceğim. Bugüne kadar il ve ilçe örgütlerinde, örgütümüzü en üst siyasi başarıya ulaştırmak için canla başla mücadele eden, maddi ve manevi hizmetlerde bulunan çok saygıdeğer arkadaşlarım olmuştur. Sarf ettikleri emekleri için kendilerini saygı ve sevgiyle anıyor, teşekkürlerimi sunuyorum.  “dedi.

Kadınların toplumdaki önemine dikkat çeken CHP Süleymanpaşa İlçe Kadın Kolları Başkan Adayı Çelik;”Kadına şiddetin her geçen gün arttığı, kadını korumaya yönelik yeterli kanunların çıkarılmadığını, çıkarılan veya var olanların uygulanmakta geciktiğini ve ya önemsenmediğini ifade etmekte fayda görüyorum. Bu nedenle biz kadınlar korkmadan, sinmeden, yılmadan her zaman birlikte olursak birçok sorunlarımızın üstesinden gelebiliriz diye düşünüyorum. Ülkemizin de içinde bulunduğu zor günlerde kadın olarak ayakta kalmak zor. Ve birçok şartlarda zor zamanlara maruz kalan tüm kadınlarımıza güç olmak adına buradaki önceliğimiz; unutulmuş, kırılmış, gücenmiş her bir kadın üyemize ulaşarak onlarla bir araya gelmeyi istiyoruz. Birlik ve beraberlik içerisinde; sevgiyle, saygıyla kucaklamayı arzuluyoruz. Biz kadınlar birlikte olursak, daha güçlüyüz fikrine inanarak yola çıktım. Kadın kolları seçiminde önemli olan kadına ulaşılırsa; aileye, aileye ulaşılırsa halkın nabzının en doğru şekilde tutulacağına inanıyorum. ”şeklinde konuştu.

“SÜLEYMANPAŞA’YI YENİDEN KAZANACAĞIZ”

Kaybedilen Süleymanpaşa Belediyesi’ni yeniden kazanmak için yola çıktıklarını söyleyen Çelik; “Amacımız; kaybedilen Süleymanpaşa Belediye Başkanlığı’nın tekrar kazanılması için her alanda siyaset yapmak olacak. Seçim sürecinde ortaya çıkan kırgınlıkları ve küskünlükleri ortadan kaldırmak için çalışacağız. Kimseyi ötekileştirmeden birlik ve beraberlik sağlamak, Partimizi daha iyi daha güzel yarınlara taşımak için mücadelemizi sürdüreceğiz. Adalet ve yaşam hakkı için, kadına saygı, çocuklarımıza daha iyi bir gelecek için, barış, huzur ve sevgi için, her kesime hak, hukuk adalet için, ötekileştirenlere inat vicdan için CHP’yi iktidara taşımak için inançlıyım. Kararlıyım.”diyerek sözlerini tamamladı. Habertrak/Serhat Yeşilipek