DOLAR 32,4504 % -0.15
EURO 34,8290 % -0.66
GRAM ALTIN 2.438,67 % 0,10
ÇEYREK A. 3.987,23 % 0,10
BITCOIN 63.027,60 -0.644
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 18°

SÜLEYMANPAŞA’DA YENİ DÖNEME DOĞRU

Son Güncelleme :

14 Mart 2024 - 16:56

SÜLEYMANPAŞA’DA YENİ DÖNEME DOĞRU

 

‘SÜLEYMANPAŞA’DA BAYRAĞI BİR YERE KADAR GETİRDİK’

31 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kala belediyelerde son meclis toplantıları olan Mart ayı meclisleri toplanıyor. Aday olmayan belediye başkanları meclis üyelerine veda ediyor.

Süleymanpaşa Belediyesi, Mart ayı meclis toplantısı yapıldı. Mecliste konuşan Süleymanpaşa Belediye Başkanı Hüseyin Uzunlar, meclis üyelerine hitaben bir veda konuşması yaptı.

Yeni gelecek belediye başkanına ve meclise başarılar dileyen Başkan Hüseyin Uzunlar; “2019’da Cüneyt başkan ile başladığımız ve son 6 ayını da benim devam ettirdiğim belediye başkanlığı dönemini bitiriyoruz. Seçim sonrası göreve gelecek arkadaşlara, seçilecek belediye başkanımıza başarılar diliyorum. Umarım bizden sonra da gene güzel işler yaparlar. Süleymanpaşa’da biz bayrağı bir yere kadar getirdik. Bizden sonra gelecek belediye başkanı da, mecliste Süleymanpaşa’nın gelişimine katkı sağlar.” diye konuştu.

 “MECLİSTE GÜZEL BİR KARDEŞLİK ORTAMI VARDI”

Yahya Kemal Beyatlı Kültür Merkezi’nde yapılan meclis toplantısında yaptığı konuşmada meclis üyelerine teşekkür eden Belediye Başkanı Hüseyin Uzunlar; “Son meclis toplantımızı yapıyoruz. 2019’da Cüneyt başkan ile başladığımız son 6 ayını da benim devam ettirdiğim belediye başkanlığı dönemini bitiriyoruz. Öncelikle tüm meclis üyesi arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Bu meclis Süleymanpaşa’da güzel şeylere imza attı. Güzel bir kardeşlik ortamı vardı. Ufak tefek tatlı tartışmalar da oldu. Ama gerçekten bu meclis üyeleri çok güzel işlere imza attı.” şeklinde konuştu.

“MECLİS ÜYELERİ BENİ YALNIZ BIRAKMADI”

Son 6 aydır belediye başkanlığı döneminde belediye meclis üyelerinin kendisini yalnız bırakmadığını söyleyen Başkan Uzunlar; “Son 6 aydır belediye başkanlığı görevi yapıyorum. Beni yalnız bırakmadınız. Her zaman sahip çıktınız. Eksik kaldığımız yerde tamamladınız. Ben hakkınızı helal etmenizi istiyorum. Benden yana helal olsun. Bundan sonra 20 gün kadar kaldı seçime. Göreve gelecek arkadaşlara, seçilecek belediye başkanımıza başarılar diliyorum. Umarım bizden sonra da gene güzel işler yaparlar. Süleymanpaşa biz bayrağı bir yere kadar getirdik. Bizden sonra gelecek belediye başkanı da, meclis te Süleymanpaşa’nın gelişimine katkı sağlar.” diyerek sözlerini tamamladı. Habertrak/Serhat Yeşilipek