DOLAR 32,4504 % -0.15
EURO 34,8290 % -0.66
GRAM ALTIN 2.438,67 % 0,10
ÇEYREK A. 3.987,23 % 0,10
BITCOIN 63.679,57 0.797
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 18°

Süleymapaşa’dan Şarköy göndermesi

Son Güncelleme :

10 Nisan 2020 - 14:20

Süleymanapaşa Belediyesi’nin sosyal medya hesaplarında paylaşılan belediyenin üreterek hastanelere gönderdiği (O)temaslı hasta ateş ölçüm kabini ve İzolasyonlu Sedyelerin dağıtımına ilişkin paylaşımda; Şarköy İlçe Devlet Hastanesi’nin fotoğrafı ilk sırada tercih edildi. Şarköy Devlet Hastanesi’nin fotoğrafının ilk sırada olması Şarköy Belediyesi’ne gönderme olarak yorumlandı.


ÇIKMA TAŞ GÖNDERMİŞ CEZA YEMİŞTİ
Bilindiği gibi daha önce Süleymanpaşa Belediyesi ve Şarköy Belediyesi arasında çıkma taş gönderme yüzünden tartışma çıkmış ve Süleymanpaşa Belediyesi’ne cezai işlem uygulanmıştı.
Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, Şarköy’e bağlı Gölcük Mahallesi sakinlerinin talebi üzerine, mahalleye Şarköy çıkma parke taşları göndermişti.
24 BİN TL CEZA KESİLMİŞTİ
Bunun üzerine Şarköy Belediyesi, kendisine bağlı bir mahalleye çıkma parke taşı gönderdiği için, Süleymanpaşa Belediyesine 24 bin lira “çevre kirliliği” cezası kesmişti.
HEDEF YİNE ŞARKÖY BELEDİYESİ Mİ?
Süleymanapaşa Belediyesi yine adeta Şarköy Belediyesi’ni hedef alan bir paylaşıma imza attı.
Süleymanpaşa Belediyenin resmi hesabından yapılarak ilk fotoğrafında Şarköy Devlet Hastanesi kullanılan paylaşımda; “Dün olduğu gibi, bugünde zorlukların üstesinden birlikte geleceğiz. “Biz Bize Yeteriz” Süleymanpaşa Belediyesi olarak, üretim ve tasarımını tamamen yerli ürünlerin kullandığı, Sağlıkçılarımızı Korona Virüs ve Ateşli Hastalıklara karşı koruyabilmek için, ürettiğimiz (O )temaslı hasta ateş ölçüm kabini, ve İzolasyonlu Sedyeleri komşu ilçelerimiz hastanelerine ulaştırdık. Süleymanpaşa’da bulunan 1 ve 3 Nolu Devlet Hastaneleri, Namık Kemal Üniversitesi Hastanesi başta olmak üzere Tekirdağ ilçeleri Çorlu, Çerkezköy, Malkara, Hayrabolu, Murat’lı Saray, Kapaklı, Marmara Ereğlisi, Şarköy, Devlet Hastanelerine Hizmete sunulmuştur. “denildi.