DOLAR 32,4504 % -0.15
EURO 34,8290 % -0.66
GRAM ALTIN 2.438,67 % 0,10
ÇEYREK A. 3.987,23 % 0,10
BITCOIN 62.988,87 -2.331
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 18°

 Tekirdağ markasına sahip çıktı

Son Güncelleme :

25 Mart 2024 - 15:25

 Tekirdağ markasına sahip çıktı

 

Son günlerde yanlış anlamalara meydan vermemek üzere bir açıklama yapan DES Otel yetkilileri, kendilerini  geliştirmek amacıyla; bakanlıktan ek kapasitelerini içeren, yeni bir “Turizm İşletme Belgesi “ düzenlenmesi  konusunda harekete geçerek talepte bulundu.

 

“TEKİRDAĞ’IMIZA ŞÜKRANLARIMIZI SUNUYORUZ”

DES Otel bu konuda bir açıklamada bulunarak;”Tekirdağ’ın markası DES OTEL TEKİRDAĞ olarak, 2018 yılında başladığımız hizmet hayatımıza, bir çok başarı sığdırarak, bölgenin konaklama, toplantı  ve düğün faaliyetlerinde en çok tercih edilen oteli olduk. Markasına sahip çıkan TEKİRDAĞIMIZA  şükranlarımızı sunuyoruz. ”ifadelerine yer verildi.

YENİ BİR KAPASİTE DÜZENLEMESİ TALEP EDİLDİ

“Otelimiz, geçen zamanda değişen misafir ihtiyaçlarına göre daha iyi hizmet sunabilmek için kendini geliştirmiş ve SPA alanları ve diğer günümüz ihtiyaçlarını, bünyesine eklemiştir.”değerlenmesinde de bulunan yetkililer,” Bu sebepten otelimiz,  ilgili Bakanlıktan ek kapasitelerini içeren yeni Turizm İşletme Belgesi düzenlenmesi talep etmiştir. Bu rutin  süreçte eski belge iptal edilerek yeni belge düzenlenme süreci başlatılmıştır.Herhangi bir cezai müeyyide söz konusu olmayıp,tamamen kapasite değişikliğine yönelik bir süreçtir.”değerlendirmesinde bulundular.

“AMACIMIZ HEP EN İYİSİ OLMAK”

Tekirdağ’ın en iyisi olmayı amaç edindiklerine de yer verilen açıklamada “ DES’ OTEL, hizmet kalitesi  ile, sizin markanız olarak başarılarına ve hizmetlerine  devam etmektedir. Kamuoyuna saygı ile duyurulur.”bilgisini paylaştılar. Haber Merkezi