DOLAR
EURO
GRAM ALTIN
ÇEYREK A.
BITCOIN 63.587,15 0.737
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava

“Tekirdağ, sporda lider kent olacak”

Son Güncelleme :

18 Şubat 2024 - 17:37

“Tekirdağ, sporda lider kent olacak”

 

CHP Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Candan Yüceer, Çorlu Ziya Berhan Kılıç Spor Salonu’nda antrenman yapan Çorlu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü basketbol ve voleybol takımları ile bir araya geldi. Dr. Yüceer, “Tekirdağ’ı sporda lider kent yapmak için kolları sıvadık.Tekirdağ’ımızda spor kültürünü yaygınlaştıracak, genciyle yaşlısıyla tüm hemşehrilerimizin sporla bütünleşmiş bir yaşam sürmesini sağlayacağız” dedi.

Cumhuriyetin kalesi Tekirdağ’ı daha da güçlü hale getirmek için yola çıktıklarını söyleyen CHP Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Candan Yüceer, “Türkiye’nin çağdaş yüzü Tekirdağ, spor alanında çok güçlü bir potansiyele sahip.Sporu ve sportif yaşam tarzını, kent hayatının bir parçası haline getirmeliyiz.Spor bizi iyileştirir, birleştirir, hem bireyi, hem toplumu güçlendirir.Güçlü Tekirdağ’ın güçlü bireyleri de ancak sporla yetişir.Güçlü Tekirdağ, sportif toplum politikamızın üç temel ayağı var; bir olanakları çoğaltmak, iki iş birliğini geliştirmek, üç sporu teşvik etmek. Yediden yetmişe; kadınların, gençlerin ve hatta değerli büyüklerimizin rahatlıkla faydalanabilecekleri spor projelerimizle tüm hemşehrilerimizi spora teşvik edeceğiz” dedi.

  1. YÜCEER’DEN SPORCULARA GÜZEL HABER

Sporculara güzel bir haberi olduğunu söyleyen Dr. Yüceer, “31 Mart’tan sonra yapacağımız ilk işlerden birisi; Tekirdağ Belediyesi bünyesinde Spor A.Ş.’yi faaliyete geçirmek olacak. Böylece amatör branşlardan başlayarak, tüm kulüplerimizle iş birliği içerisinde Tekirdağ’ımızı sporda lider şehir yapmak için çok çalışacağız. Şehrimize sportif yaşam kültürünü yaygınlaştıracağımız yepyeni bir dönemi başlatacağız” diye konuştu.

11 İLÇENİN TAMAMINI TESİSLERLE DONATACAĞIZ

Tekirdağ genelinde spor tesislerinin çoğaltacaklarını belirten Dr. Yüceer, “11 ilçenin tamamını tesislerle donatacağız. Mevcut tesislerin eksiklerini gidereceğiz. Stadyum ve spor tesislerimizi kentimize kazandıracağız. Tesisleşme alanında Tekirdağ tarihinin en büyük yatırımlarını yapacağız.Amatör spor kulüplerine hem bireysel sporlarda hem de takım sporlarında ayni ve nakdi desteği misliyle arttıracağız. Geleceğin şampiyonlarını çekirdekten yetiştiren kulüplerimiz bu süreçte proje ve çözüm ortağımız olacak.11 ilçemizde yaşayan tüm vatandaşlarımızın spor yapabilmelerine imkan sağlayacağız” ifadelerini kullandı

TEKİRDAĞ, SPORTİF ATILIMLARA HAZIR VE BUNU FAZLASIYLA HAK EDİYOR

Sporun insan yaşamındaki önemine değinen Dr. Yüceer, “Bir doktor olarak biliyorum ki; spor yapan gençler kötü alışkanlıklardan, bağımlılıklardan uzak durur. Sportif faaliyetler sayesinde sosyalleşir ve eğitim hayatlarında daha başarılı olurlar.Genç nüfustu Tekirdağ’ımızın spor alanındaki potansiyeli her geçen yıl daha da büyüyor. Fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür gençlerimizin her biri civan gibi. Her alanda olduğu gibi sporda da başarılı olacaklarına yürekten inanıyorum.İnsanlarımızın hayatlarına dokunacak spor projelerimizi hayata geçirmek için sabırsızlanıyor ve bu uğurdaki istek, kararlılık ve heyecanımızı siz değerli hemşehrilerimle paylaşıyorum. ‘Ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlâklısını severim.’ diyen Yüce Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün yolundan hiç ayrılmayan Tekirdağ, sportif atılımlara hazır ve bunu fazlasıyla hak ediyor.Bu güzel şehrin, güzel insanlarını sporla güçlendirmek de Candan Başkanınızın sözüdür” dedi. Haber Merkezi