DOLAR 32,4688 % -0.05
EURO 35,1881 % 0.31
GRAM ALTIN 2.431,32 % -0,30
ÇEYREK A. 3.975,21 % -0,30
BITCOIN 62.294,19 -2.465
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 13°

Tekirdağ’a yakışan bina oldu

Son Güncelleme :

04 Haziran 2018 - 10:28

Şoförler yeni yerinde

Tekirdağ Şoförler ve Otomobilciler Odası, satın aldığı İstanbul yolu üzerinde bulunan yeni binasında hizmet vermeye başladı. Modern binanın açılışı geniş bir katılımla yapıldı.

Çarşı içinde faaliyet gösteren Tekirdağ Şoförler ve Otomobilciler Odası’nın hizmet binası meydan projesi kapsamında Büyükşehir Belediyesi tarafından kamulaştırılmıştı. Uzun bir süredir bina arayışında olan Tekirdağ Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Şenol Turan, yeni bina satın aldı.

Emniyet Müdürlüğü yanında bulunan modern binanın açılışı geniş bir katılımla gerçekleşti.  Açılışa AK Parti Tekirdağ Milletvekili Ayşe Doğan Süleymanpaşa Kaymakamı Aslan Yurt, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, AK Parti İl Başkanı Cüneyt Yüksel, TSO Başkanı Cengiz Günay, Tekirdağ Esnaf Sanatkar Odaları Birliği ve Pazarcılar Odası Başkanı Sami Kayın, Ticaret Borsası Başkanı Osman Sarı, MHP Milletvekili Adayı Koray Önsel, AK Parti Süleymanpaşa İlçe Başkanı Hüseyiin Uzunlar, MHP İlçe Başkanı Fatih İşcan, Tetaş Yönetim Kurulu Başkanı İlyas Küçükmidil, oda başkanları STK temsilcileri katıldı.

Katılımcılara teşekkürlerini sunan Başkan Turan, “26 yıldır hizmet verdiğimiz binamızı büyükşehir belediyemiz meydan projesi kapsamında kamulaştırdı. Binamızın bedelini tarafımıza ödedi. Bizlerde bu paraya ilave yaparak yeni bir bina satın aldık. Bu binayı almak bizlere nasip oldu. Ulaşımı kolay olan bu modern binamızda vatandaşlarımıza daha kaliteli hizmet sunacağız. Tekirdağ’ımıza yakışan bir bina oldu” dedi.

Tekirdağ Şoförler ve Otomobilciler Odası Yeni Hizmet Binası’nın açılış töreni yapılan konuşmaların ardından kurdele kesimi ile son buldu.

Habertrak/Ferhat Akgün