DOLAR 32,4504 % -0.15
EURO 34,8290 % -0.66
GRAM ALTIN 2.438,67 % 0,10
ÇEYREK A. 3.987,23 % 0,10
BITCOIN 63.428,57 -0.898
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 12°

Tekirdağ’da kent lokantaları kurulacak

Son Güncelleme :

08 Mart 2024 - 12:27

Tekirdağ’da kent lokantaları kurulacak

 

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun ilk projelerinden olan ve çok beğenilen kent lokantalarının Tekirdağ’da açılması planlanıyor. CHP’nin Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan adayı Candan Yüceer, vatandaşlara kent lokantası sözü verdi. CHP’li büyükşehir belediyelerinin en önemli projelerinden olan kent lokantaları projeleri Kadir Albayrak döneminde önemsenmeyerek yapılmamıştı. Birçok belediyenin hayata geçirdiği kent lokantalarının CHP2li belediyeler tarafından seçim sonrası daha da yayılması bekleniyor.

İstanbul’da 4 çeşit yemeğin 40 TL’ye satıldığı kent lokantaları büyük ilgi görürken bu projenin tüm CHP’li belediyelere yayılması bekleniyor. Geçtiğimiz gün bir otelde projelerini paylaşan Büyükşehir Belediye Başkan adayı Candan Yüceer, 11 ilçede kent lokantaları kuracaklarının sözünü verdi.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Candan Yüceer’in Proje Tanıtım Toplantısına katıldı.

 

Başkan adayı Candan Yüceer, yaptığı açıklamada; “Tekirdağ’ımızın 11 ilçesinde, çocuklarımıza uzay ve bilim merkeziyle buluşturacağız. Yeni nesil gençlik merkezlerimizle gençlerin sosyal hayata, gençlerin yaşam alanlarına ve ihtiyaç duyduğu imkânlara kavuşmasını sağlayacağız. Ucuz kent lokantaları kurcağız. ulaşabileceğiz. Çamaşırhane, çalışma ortamını giderebileceği birçok imkânın içinde barındığı bir yeni nesil gençlik yaşam merkezini kuracağız.” dedi. Habertrak/Zekiye Türkkan