DOLAR 32,5496 % 0.27
EURO 34,9513 % 0.49
GRAM ALTIN 2.433,28 % -0,22
ÇEYREK A. 3.978,41 % -0,22
BITCOIN 62.544,00 -2.397
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava

“Tekirdağlılar’ın vergisinden maaş aldığını unuttu”

Son Güncelleme :

17 Aralık 2019 - 14:13

[responsivevoice_button voice=”Turkish Female” buttontext=”Oku”]

Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer, Vali Aziz Yıldırım’ın AKP ile aynı fotoğraf karesinde yer almasını ve o partinin mensubu gibi poz vermesini ağır bir dille eleştirdi.

“SANKİ O PARTİNİN MENSUBUYMUŞ GİBİ GİTTİ”

Tekirdağ’ın Süleymanpaşa İlçesi CHP 3. Olağan Kongresi’nde konuşan Yüceer, “Sayın Vali bütün Tekirdağlıların, bütün vatandaşların vergisiyle maaşını alan; Tekirdağ Valimiz, maalesef bunu unutmuş bir şekilde bir partinin yöneticileriyle, sanki o partinin mensubuymuş gibi gitti ve poz verdi” dedi.

“EN KÖTÜ ŞEY DİYE DÜŞÜNÜYORUM”

Yüceer, Vali Aziz Yıldırım’ın o partinin mensubu gibi poz verdiğini kaydederek, “Sayın Vali, bütün Tekirdağlıların, bütün vatandaşların vergisiyle maaşını alan Tekirdağ Valimiz maalesef bunu unutmuş bir şekilde bir partinin yöneticileriyle sanki o partinin mensubuymuş gibi gitti ve poz verdi. Bu gerçekten Tekirdağ halkına, Tekirdağ’ımıza, ülkemize ve bizlere karşı yapılan en kötü şey diye düşünüyorum. Çünkü bu ülkenin birliğine, beraberliğine yönelik bir adım olarak değerlendiriyorum.  Buna hakkı yok” şeklinde konuştu.

“BU MİLLETİN İRADESİNE SAYGISIZLIKTIR”

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel’in, Vali’nin kendi bürokratıymış gibi davrandığını vurgulayan Yüceer, “Ben o fotoğrafın kötü bir tesadüf olmasını dilerdim. Ama gördüm ki Gençlik ve Spor Bakanı Tekirdağ’ımıza 107 milyonluk bir spor tesisleri ile ilgili yatırım yaptırmaya protokoller yapılıyor. Ne mutlu. Allah razı olsun. Ama mutluluğa sadece 3 Belediye Başkanı ve AKP Tekirdağ Milletvekilleri katılarak, Valimizle beraber protokoller imzalandı. Bu Tekirdağ’ımızın bu milletin iradesine, Belediye Başkanlarımıza saygısızlıktır. Bunu kanıksamamız gerekir. Çünkü bu Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi o ucube sistemin bir resmi adeta. Başkanım da söyledi. Belediye Başkanımız sanki bürokratıymış gibi davranıyor. Sayın Valimizin de sanki bürokratmış gibi davrandırmaması lazım. Burada herkesin Valisi olduğunu, Tekirdağ’ın Valisi olduğunu Sayın Bakanım da burada seçilmiş milletin iradesiyle seçilmiş Belediye Başkanlarını yok saymaması lazım. Bu ayıbı her fırsatta bizlerin dile getirmesi lazım. Onları utandırması lazım diyorum” açıklamasında bulundu.