DOLAR 32,3979 % -0.13
EURO 34,7936 % 0.14
GRAM ALTIN 2.434,08 % -0,19
ÇEYREK A. 3.979,71 % -0,19
BITCOIN 62.860,01 -0.948
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 15°

Tekirdağspor Bozcaada yolunda

Son Güncelleme :

02 Kasım 2019 - 15:44

[responsivevoice_button voice=”Turkish Female” buttontext=”Oku”]

Tekirdağspor As Başkanı ve Futbol Şube Sorumlusu Tarık Eski, her maça aynı ciddiyetle çıkarak galibiyetle dönmeyi hedeflediklerini belirterek, “Bu hafta deplasmanda karşılaşacağımız Bozcaada maçının da bizim için diğer maçlardan bir farkı yok. Bozcaada’dan 3 puanımızı alıp döneceğiz. Hedefimiz galibiyet” ifadelerini kaydetti.

“BU TARZ ETKİNLİKLER KAYNAŞMAMIZI SAĞLIYOR”

Kulüp üyelerinin sık sık düzenlenen yemek ve organizasyonlarla bir araya geldiklerine dikkat çeken Eski, “Biz bu yemekleri ilk defa yapmıyoruz. Bu bizim takım halinde maçlardan önce veya sonra yediğimiz 5. Yemeğimiz. Bu bizim kaynaşmamızı sağlıyor. Bütünleşmemizi sağlıyor. Artık bütünlük ve sağlamlığımız da takım olarak tamamlanmış durumda. Futbol ve spor kulüpleri arasında farklı bir hava teneffüs edilmesi açısından bu tarz yemekler gerçekten büyük önem arz ediyor. Tekirdağspor Yönetim Kurulu Üyelerimizden ve aynı zamanda As Başkanı Ali Kıral arkadaşımıza bu yemeği organize ettiği için çok teşekkür ediyoruz. Tekirdağspor Çay Bahçesi çalışanlarına ve sahiplerine teşekkürlerimizi sunuyoruz.” Şeklinde konuştu.

“HER MAÇA AYNI CİDDİYETLE HAZIRLANIYORUZ”

“Maça gelecek olursak geçen hafta zorlu bir karşılaşmayı, Edirnespor ile Trakya derbisi gerçekleştirdik.” değerlendirmesinde bulunan Eski, “3-0’lık net bir galibiyet aldık. İyi hazırlanmıştık. Her maça hazırlandığımız gibi hazırlandık yani. Geçen hafta bizim için zorlu bir haftaydı. Çünkü kendi seyircimiz önünde, kendi sahamızda hak etmediğimiz iki ciddi mağlubiyet almıştık. Edirnespor maçıyla şeytanın bacağını da kırmış olduk. Bozcaada maçında da aynı ciddiyetle her maça hazırlandığımız gibi hazırlanıyoruz.” Sözlerini dile getirdi.

“BOZCAADA’DAN 3 PUANLA DÖNECEĞİZ”

Eski, her maça galibiyet hedefiyle çıktıklarına vurgu yaparak “Biz puan hesabı yapmıyoruz. BAL Ligi maç maç sürecek bir aşama. 45 maçta 15 puan alırım, 3 maçta 9 puan alırım hesabı yapamıyorsunuz bu ligte. Yani bir strateji gerektiriyor. Bu nedenle de Bozcaada maçının da bizim için diğer maçlardan hiçbir farkı yok. Gidip 3 puanla Bozcaada’dan döneceğiz. Biliyorsunuz geçen hafta seyircimiz fark etmese bile oyuncularımızdan Enes, ciddi bir tehlike atlattı. Rakibinin sportmenlik dışı dirseğiyle, hafızasını, hayatını kaybetme tehlikesi yaşadı. Masörümüz sağ olsun Süleyman kardeşimiz Enes’i hayata döndürdü. Ve Enes hemen kalkarak oyuna devam etti. Bu masörümüz Süleyman’ın Enes’i yeniden hayata döndürmesi sayesinde oldu.” Diye konuştu.

“EL ELE HEDEFE YÜRÜYORUZ”

Yönetim kurulundan kulüp çalışanlarına kadar tüm kulübün kısa sürede birlik olduğunu kaydeden Eski, sözlerini şöyle noktaladı: “Diğer açıdan baktığımızda ise Yönetim Kurulumuz ve Süleymanpaşa Belediye Başkanımız Cüneyt Yüksel, Tekirdağspor Başkanımız Mülahim Kuru, gazetecilerimiz, personelimiz, hepimiz bir bütün olmayı başardık. Hep birlikte kısa sürede el ele vererek hedefe doğru yürüyoruz. Biz aynı zamanda her maçta ve deplasmanda seyircimizi de yanımızda görmek istiyoruz. Ama Tekirdağ’a yakışır bir şekilde ve o sorumluluk içinde Tekirdağlı olmanın onuruyla, bilinciyle bizi destekleyecek taraftarımızı bekliyoruz. Taraftarımız olmadan olmaz. Bu hafta da deplasmana gelecek olan tüm arkadaşlarımızı bekliyoruz.”

Habertrak/Özlem İnan