DOLAR 32,3983 % -0.13
EURO 34,8049 % 0.14
GRAM ALTIN 2.440,32 % 0,07
ÇEYREK A. 3.989,92 % 0,07
BITCOIN 62.530,01 -1.709
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 16°

Tekirdağspor ilk yarıyı lider bitirmek istiyor

Son Güncelleme :

11 Aralık 2019 - 15:21

[responsivevoice_button voice=”Turkish Female” buttontext=”Oku”]

Tekirdağspor As Başkanı ve Futbol Şube Sorumlusu Tarık Eski, Habertrak’a yaptığı özel açıklamada Uzunköprüspor ve Bigaspor maçlarıyla ilgili görüşlerini iletirken, “Uzunköprüspor’a istediğimiz farkı yapamadık. Biga deplasmanına da galibiyet için gidiyoruz” dedi.

“GALİP GELDİK AMA SEVİNEMEDİK”

Tekirdağspor As Başkanı ve Futbol Şube Sorumlusu Tarık Eski, Uzunköprüspor maçından alınan 3-0’lık sonucu değerlendirdi ve “3-0’lık sonuca sevinemedik, zira Biga deplasmanına lider olarak gitmek istiyorduk. Çok gol kaçırdık. Ancak 3 puan hedefe ulaşılan puandır” ifadesine yer verdi.

“İÇ SAHADA KAYBETMESEYDİK, 10 PUAN FARKLA LİDERDİK”

Eski, Uzunköprüspor maçında tamamen topa ve oyuna hakim taraf olduklarını kaydettiği konuşmasında, “rakiplerimizin puan kaybettiği haftada bizim 3 puan almamız rakiplerimizin avantajını ortadan kaldırdı. Şimdi iç sahada aldığımız yenilgilere üzülüyoruz. Basit hatalar yüzünden iç sahada 8 puan kaybettik. Bunlar olmasaydı, şimdi en az 10 puan öndeydik. Zira şuanda ki averajla lider olan Arnavutköy’e de mağlup olduk. İnsan bu tip yenilgilere üzülüyor. Üzülmemek elde değil”diye konuştu.

“BİGA’YA GALİBİYET İÇİN GİDİYORUZ”

Tekirdağspor As Başkanı ve Futbol Şube Sorumlusu Tarık Eski, Bigaspor deplasmanında ki maçla ilgili olarak da yaptığı açıklamada; “Bigaspor deplasmanına 3 puan için gidiyoruz. Bigaspor’u iyi tahll ettik. Şanslarımız aynı diyebilirim. Ancak onlar seyircileri önünde oynayacaklar. Biz de deplasmanlarda başarılı sonuçlar alan takımız. En önemli özelliğimiz sistemler arası geçişleri çok iyi yapmamız. Zaten BAL Ligi’nde birkaç sistemi yapan tek takımız. Bunu da başarı ile uyguluyoruz. Biga’dan 3 puanla dönmek istiyoruz. Bizim için en kötü sonuç beraberlik olacaktır.”

“SAKAT VE CEZALI YOK”

Eski, Uzunköprü maçında bazı futbolcuları ağrıları sonucunda kenara almak zorunda kaldıklarına da vurgu yaparak, “sakat futbolcumuz yok. cezalı futbolcumuz da yok. Bigaspor maçına tam kadro ile hazırlanıyoruz. Kulüp tesislerimizde kamptayız. Antrenmanlarımızı da Namık Kemal Stadı’nda yapıyoruz. Hiçbir olumsuzluğumuz yok.” şeklinde konuştu.

“PRİME ZAM”

Tekirdağspor’un Bigaspor deplasmanda ki alınacak 3 puana yönetimin jest yaparak prime yüzde yüz zam yaptığı açıklandı. Bu konuda yönetimin, futbolculara “Bigaspor’u yenin, priminize yüzde yüz zam yapacağız” dediği öğrenildi.

Bu arada dış sahalarda alınan galibiyetlere bin lira prim verildiği, bu maça özel olarak galibiyet priminin iki bin lira olarak gerçekleşeceği bildirildi.

Habertrak/Ayşe Keşkek