DOLAR 32,3797 % -0.19
EURO 34,7311 % -0.04
GRAM ALTIN 2.433,23 % -0,22
ÇEYREK A. 3.978,33 % -0,22
BITCOIN 62.807,16 -1.318
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 15°

Tekirdağspor kalecisine sahip çıktı

Son Güncelleme :

18 Aralık 2019 - 13:31

[responsivevoice_button voice=”Turkish Female” buttontext=”Oku”]

Tekirdağspor As Başkanı ve Futbol Şube Sorumlusu Tarık Eski, Habertrak’a yaptığı özel açıklamada; Bigaspor maçını değerlendirdi ve “hangi takıma sorarsanız sorun. Tekirdağspor, Bigaspor gibi takımların deplasmana giderken o takıma o maça gitmeden ‘1 puana razı mısın?’ Dendiğinde herkes ‘razıyım’ der.” Diye konuştu.

“TERS BİR GOL YEDİK”

Eski, Biga’ya gerçekten inanarak ve galibiyet için gittiklerini ifade ederek “En azından yenilmeyeceğimizi biliyorduk. Orada biz ilk yarının başında iyi başladık. Arkasından oyun dengeye geldi. Ters bir gol yedik. 1-0 mağlup duruma düştük. Arkasından her zaman olduğu gibi bizim futbolcuların yani takım oyununu ortaya koyduklarında neler yapabileceklerini gösterdik. Devrenin bitmesine 10 dakika kala baştan beraberlik golünü, arkasından da galibiyet golünü yakaladık. Devreye 2-1 galip girdik.” Dedi.

“FUTBOL ADINA İYİ ŞEYLER YAPTIK”

2. yarının hemen başında 3. Golü kaçırdıklarını ancak hiç olmayacak bir şekilde tamamen şanssızlık eseri buna kalecinin de şanssızlığının etkisiyle komedi spotlarında olduğu gibi bir gol yediklerini de kaydeden Eski, “Tamamen 2. Yarının son 30 dakikasını tekrar oynadık. Goller kaçırdık. Futbol adına iyi şeyler yaptık. Hatta orada Bigalılar dahi, şampiyonluğun kendilerinden gittiğini Tekirdağsporlular’ın inanarak oynadığı şeklinde yorumlar yapıyorlardı. Ama 2-2 sonuç var ortada. Biga deplasmanı için kötü bir sonuç değil. Oradan bir puan almak iyi. Çünkü Biga zorlu bir takım. Hatta bugüne kadar ligde karşılaştığımız en zorlu takım diyebiliriz. Biga’nın ilk sıralarda olduğu unutmayalım.” Değerlendirmesinde bulundu.

Habertrak/Özlem İnan