DOLAR 32,4196 % -0.07
EURO 34,8344 % 0.23
GRAM ALTIN 2.435,06 % -0,15
ÇEYREK A. 3.981,33 % -0,15
BITCOIN 62.276,00 -2.664
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava

TEKİRDAĞSPOR’DA GÖREV DAĞILIMI YAPILDI

Son Güncelleme :

13 Ağustos 2021 - 9:44

Geçtiğimiz gün olağan genel kurulu yapılan Tekirdağspor Kulübü’nde 40 kişilik yönetimde görev dağılımı yapıldı. Mülahim Kuru’nun başkanlığında oluşturulan yönetimde Adnan Sungur birinci başkan vekili, Şahin Umur ise ikinci başkan vekili oldu.

Başkan yardımcıları; Hakan Özgül, Devrim Demir, Bekir Kiremitçi, Yusuf Gümüş, Ercan Kısa, Osman Bulut, Halil Daracı, Sabri Çebi’den oluştu. Mehmet Yılmaz, Kamil Özer, Cenk Erensoy ise Futbol şube sorumluları olarak belirlendi.

Tesis Sorumlusu; Kürşat Sungur olurken, Özkan Sobacıoğlu, Ercan Pehlivan, Ethem Çetin, Yakup Tantan, Ümit Kök sponsorluk ve pazarlama sorumluları olarak belirlendiler. Hentbol Şube Sorumluları İbrahim Sabuncu ve Batuhan Kayın olurken, Uğur Kurt ve Ekrem Yüncüler kadın futbol sorunluları olarak görevlendirildi. Zafer Soykırlı Genel Sağlık sorumlusu, Orçun Urak Genel Hukuk Sorumlusu, Ertan Kavas, Zeki Demirkıran, Eyüp Özdemir altyapı organizasyon sorumlusu olarak görevlendirildi. Hilmi Kıldıran ve Fatih Silahtaroğlu halkla ilişkiler sorumluları olarak görevlendirildi. Uğur Işık amatör şubelerden sorumlu olurken, Ethem Öten ve Mithat Saygı genel sayman olarak belirlendi. Sevdar Ürker ve Cenk Serim taraftar sorumlusu olarak belirlendi. Gıda ve iaşeden sorumlu olarak Ersan Özcan, Kadir Mutlu, Gökhan Yiğiter, Mustafa Kızılırmaklı belirlendi.

Yönetim kurulu yedek üyeleri ise; Aydın Kırmızıgül, Rasim Namuk, Sırrı Caner Ogatlar, Mehmet Parapan, Mustafa  Yorulmaz, Berker Hanli, Erkan Kurt, Burak Kağan Oğuz, Fatih Kayı, Oğuz Celhan, Hakan İrkin, Ziver Kızıldağlı, Bediz Baysal, Cengiz Diril, Naci Yavaş, Nihat Öztürk, Fahrettin İyen, Halil İbrahim Eren, Halil Akman’dan oluştu.

Denetim kurulu asil listesi; Ahmet İlker Subaşı, Zafer İlhanlılar ve Zafer Ilgatlar’dan oluştu.

Denetim Kurulu Yedekler; Şenol Ceylan,  Nuri Ünal, Şerif Tırak’dan oluştu.

ASFT Delegeleri Asil; Çetin Hakan Çebi, Fuat İrkin, Serkan Eken.

Yedek; Raşit Kubilay, Bahattin, Ünal İbrahim Bektaş’tan oluştu. Danışma kurulu ise Vali yardımcısı Murat Eren, milletvekilleri, Belediye Başkanları, TSO Başkanı Cengiz Günay, Esnaf Sanatkarla Odalar Birliği Başkanı Sami Kayın, Vergi Dairesi Başkanı Mustafa Taşkıran, Mehmet Malamanlı, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Başkanı Kaan Sinan Tohumcu, Gençlik Spor İl Müdürü Ahmet Üzgün, SGK İl Müdürü Fatma Derya Alan, Tarım İl Müdürü Oktay Öcal,  Trakya Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mahmut Şahin, İl Kültür ve Turizm Müdürü Ahmet Hacıoğlu’ndan oluştu.

Onur kurulu; Mustafa Aydoğdu, Orhan Çebi, Volkan Nallar, Salih Canikli, Ahmet Biler, Muhtar Mahramlı, Gürsel Erbap, Turgay Kartaldoğan, Vecdi Yalnızoğlu, Tufan Yıldırım’dan oluştu. Habertrak/Timuçin Çınar