DOLAR 32,3797 % -0.19
EURO 34,7311 % -0.04
GRAM ALTIN 2.433,23 % -0,22
ÇEYREK A. 3.978,33 % -0,22
BITCOIN 62.807,16 -1.318
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava

Tekirdağspor’da transferler başladı

Son Güncelleme :

30 Aralık 2019 - 15:46

[responsivevoice_button voice=”Turkish Female” buttontext=”Oku”]

Tekirdağspor, ikinci yarı hazırlıklarını sürdürürken ilk transferini de gerçekleştirerek, imza töreni düzenledi.

Tekirdağspor As Başkanı ve Futbol Şube Sorumlusu Tarık Eski ve Sayman Ekrem Ökten’in hazır bulunduğu imza töreninde; bir süre profesyonel liglerde oynayan ve daha sonra amatörlüğe dönüş yapan İzmir Bornova Belediyespor’da stoper oynayan Cengizhan Aydın ile sözleşme imzaladı.

Hedefi olan bir takıma gelmek istediğini ve Tekirdağspor’un böyle bir hedefinin bulunduğunu, bu nedenle Tekirdağspor’a geldiğini ifade eden 25 yaşında ki genç futbolcu, “buraya şampiyonluk yaşamaya geldim. Tekirdağsporla sene sonunda şampiyonluk kupasını kaldırmak istiyorum. Buna inanıyorum.” diye konuştu.

Habertrak’a özel açıklama yapan Cengizhan Aydın şunları söyledi; “  futbola, İzmir Çamdibispor’da başladım. Sonra futbola Altay’da devam ettim. Daha sonra Kocaelispor’a geçtim. Burada bir sakatlık yaşadım. Tepecikspor’a geçtim. Ancak şuan hiçbir şeyim yok. Bu yanlış anlaşılmasın. Daha sonra amatörlüğe dönüş yaptım. Yıldızspor, Pamukkalespor, Çandarlıspor’da oynadım. Tekrar profesyonelliğe geçerek Büyük Çekmecespor’a transfer oldum. Bu senede Bornova Belediyespor’a geçtim. Oradan da Tekirdağspor’a geldim.”

Habertrak/Ayşe Keşkek