DOLAR 32,3867 % -0.17
EURO 34,7956 % 0.14
GRAM ALTIN 2.427,55 % -0,46
ÇEYREK A. 3.969,05 % -0,46
BITCOIN 62.160,06 -2.278
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava

Tekirdağspor’un yeni yönetimi belli oldu

Son Güncelleme :

28 Mayıs 2019 - 10:42

 

[responsivevoice_button voice=”Turkish Female” buttontext=”Oku”]

 

Tekirdağspor Ticaret ve Sanayi Odası’nda yapılan Olağanüstü Kongresi’nde başkanlığa Mülahim Kuru ve yönetimi seçildi.

15 kişilik yönetimde Mülahim Kuru’nun yanı sıra Özkan Sobacıoğlu, Tarık Eski, Şahin Umur, Salih Tekin, Ali Kral, Vecdi Yalnızoğlu, Ekrem Ökten, Seçkin Gülten, Fatih İşcan, Ercan Pehlivan, Münür Kılıç, Batuhan Kayın, Tuncay Özer ve eski yönetimin tek üyesi olan Sevilay Bozdoğan,

Denetim Kurulu üyeliklerine; Ahmet İlker Subaşı, Zafer İnandılar ve Zafer Ögatlar

ASKF Delegeliğine ise Çetin Hakan Çebi, İsmail Köşdere ve Cenk Erensoy seçildiler.

Tek liste halinde yapılan seçimlerde başkanlığa seçilen Mülahim Kuru eski yönetime ve emeği geçenlere teşekkür etti. Kuru, yaptığı konuşmada takımı şampiyon yapabileceklerinden de söz etti ve “Bizlere destek oldunuz hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bildiğiniz gibi Tekirdağ’da yaşıyoruz. Bugün burada Tekirdağspor’un yönetimini arkadaşlarımızla beraber bizlere emanet edildi. Hepimiz elimizden geleni sizlerle birlikte hep beraber Tekirdağspor için beraberce çok çalışacağız. Tekirdağspor için hepimiz şunu diyeceğiz: ‘Bizim Tekirdağsporumuz. Bizim Tekirdağsporumuz. Bizim Tekirdağsporumuz.’ Az önce başta Sayın Cüneyt Yüksel Başkanıma çok teşekkür ediyorum. Seçim öncesi kendisinin de belirttiği gibi Tekirdağspor’a destek olacağını söylüyordu. ‘Belediyeyi kazanırsak Tekirdağspor’a sahip çıkacağım’ diyordu. Şu anda desteklerinden öteye Belediye Başkanı olarak maddi ve manevi, bizim tam arkamızda olacak. Kendi çok şükür hep yanımızda. Tekirdağspor şehrimizin takımı. Bizim takımımız. Bizim Tekirdağsporumuz. Burada yaşayan, şehir dışında yaşayan ve yurt dışında yaşayan tüm insanların takımı. Biz de sizinle beraber birlikte olacağız. Önceki tüm yöneticilere, teşekkür ediyoruz. Hep birlikte sizlerin gayretiyle, bizim Tekirdağsporumuzu hak ettiği yerlere getireceğiz. İnşallah şampiyon da yapacağız.” Diye konuştu.

BİR YERDEN BAŞLAMAMIZ GEREKİYORDU”

Kongrede konuşan Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, “Ben Süleymanpaşa Belediye Başkanı olarak, kampanya döneminden önce söz vermiştik. Demiştik ki; ‘biz Tekirdağspor’a sahip çıkacağız. Tekirdağspor’a elimizden ne geliyorsa yapacağız. Mümkünse Tekirdağspor’u Süleymanpaşa bünyesinin takımı haline getireceğiz’ dedik. Bugüne kadar görev yapmış Ahmet Abi ve yönetim kuruluna canı gönülden teşekkür ediyorum. Bu sezon ligde kalarak, kazasız belasız atmamızda çok büyük destek oldular. O yokluklarla üstelik bunu başardılar. Ama artık bu dönem Tekirdağspor için bu sezon yapılanmaları tamamlayıp, ondan sonra ki dönem çok daha hızlı bir ilerleyiş sergileyen bir Tekirdağspor olsun diye gayret ve uğraş içerisinde olacağız.” Değerlendirmesinde bulundu.

“TEKİRDAĞSPOR’A SAHİP ÇIKACAĞIZ”

“Bu doğrultuda da geçmiş dönem il başkanımız Mülahim Abi’ye rica etmiştik. Mülahim Abi de bizi kırmadı.” Diye konuşan Yüksel, “Güzel bir yönetim kurulunu oluşturdu. Bu konu ile ilgili bu kardeşiniz ne gerekiyorsa 7/24 sizinle birlikte Belediye’nin normal akışı içerisinde biz işlerimizi yaparken bir yandan da bizim Tekirdağspor’da bizim diğer müdürlüklerimizden biriymiş gibi bu konuya da sahip çıkacağız. Tekirdağ Süleymanpaşa İlçesinin Tekirdağspor vasıtasıyla tanıtılmasında Tekirdağ’ın bütün dinamiklerinden hayata geçirilmesinde bence başrol oynayacak kulüp olmuş olacak.” ifadelerini kaydetti.

“TAŞIN ALTINA ELİMİZİ HEP BERABER KOYALIM”

Başkan Yüksel gelecek beş yılın Tekirdağspor’un parlayan dönemi olacağını belirterek, “Ben burada Süleymanpaşa’da yaşayan tüm hemşerilerimize basın mensupları aracılığıyla seslenmek istiyorum. ‘Ne olur taşın altına elimizi hep beraber koyalım’ bu Tekirdağspor’u hak ettiği yere taşınması noktasında birlikte hareket edelim. Özellikle Tekirdağspor ve yönetimini kapı kapı gezdirip de, amiyane tabirle söylüyorum. ‘Dilenci gibi bize sahip çık. Ona beş yüz, ona bin lira ver.’ Düşüncesinden kurutulalım. Tekirdağspor artık kendi ayakları üzerinde duran, güvenilir bir yönetim vasıtasıyla birlikte hep beraber sahip çıkılması gereken çok önemli bir değer. Bu dönem önümüzdeki beş yıllık Tekirdağspor’un inşallah parlayan dönemi olacak.” Dedi.

“MADDİ MANEVİ TEKİRDAĞSPOR’UN YANINDAYIZ”

“Biliyorsunuz yönetim kurulunda bende görev aldım. Benden sonra da birçok arkadaşımızda yönetimde bulundu.” Şeklinde konuşan Yüksel, sözlerini şöyle sonlandırdı: “Ama bu işin içine Belediye’nin el atmadığı takdirde bazı şeylerin çok zor olduğu net bir şekilde görebiliyoruz. Dolayısıyla artık Süleymanpaşa Belediye Başkanı olarak, aynı zamanda Tekirdağspor’un fahri başkanı olarak da kendime bu konuyu görev bildim. İnşallah Mülahim Başkan ve yönetimiyle birlikte güzel şeyler olacak. Taraftarlarımız bütün maçlara aileleri ile birlikte gelsin. Küfür meselesi artık tamamen ortadan kalksın. En önemli konulardan biri herkes çoluğunu çocuğunu alsın maçlara gelsin. Tezahüratlarımızı da orada aileler varmış gibi Süleymanpaşa’ya yakışır bir şekilde içimize taş basalım Tekirdağspor’a yakışan bir şekilde bir kulüp olsun. Nasıl başarılar artarda geliyormuş onu da gösterelim. Artık konuşma zamanı değil, icraat zamanı diyorum.”

“GENÇ VE DİNAMİK KADROLAR İŞİN BAŞINA GELİYOR”

Tekirdağ AK Parti İl Başkanı Mestan Özcan, Tekirdağspor’un bu şehre değer katan bir marka olduğunu bildiklerini ifade ederek, “Dünya’da artık ülkeler değil, şehirler yarıştığı bir dönem var. Şehirler konuşuluyor. Şehirlerin marka olması çok önemli ama şehirlerin marka olması için ise şehrin içerisindekilerin marka olması çok önemli. Tekirdağspor’un da bu şehre değer katan bir marka olduğunu biliyoruz. Ancak Tekirdağspor hak ettiği yerde midir? Diye baktığımızda ne kadar bir yol alınmışta olsa, maalesef hepimizin aklında daha iyi yerde olması gerekliliğiyle ilgili oluşan bir fikir var. Biz inşallah bu dönemde yeni bir döneme giriyoruz. Bu dönem bizim içinde önemli. Henüz yönetim kurulunu oluşturmadık ama Cumhurbaşkanımızın AK Parti Tekirdağ Başkanlığı görevini vermesiyle beraber şu anda ummalı bir çalışma yapıyorum. Tekirdağ’da itibarlı bir sivil toplum örgütleri içerisinde en önemlisi AK Parti teşkilatlarıdır. Çok sayıda üyemiz var. Onların gücünü şu Tekirdağ’a verelim istiyoruz. Tabi biz gücümüzü nereden alacağız. Elbette önce Cumhurbaşkanımızdan alacağız. Genç ve dinamik kadrolar işin başına geliyor. Başarı sahada başlıyor” şeklinde konuştu.

Habertrak/Timuçin Çınar