DOLAR 32,2233 % 0.14
EURO 35,2234 % 0.28
GRAM ALTIN 2.472,34 % 0,18
ÇEYREK A. 4.042,28 % 0,18
BITCOIN 65.882,00 6.514
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava

Turan yeniden başkan

Son Güncelleme :

15 Ocak 2018 - 11:24

Hizmet binası sözü

Tekirdağ Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Şenol Turan, hafta sonu yapılan seçimlerde 645 oy alarak yeniden başkan seçildi. Yeni dönemde esnafın yanında olacağını ifade eden Turan, yakın bir zamanda odaya yeni bir hizmet binası kazandıracağını söyledi.

YOĞUN KATILIM OLDU

Tekirdağ Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası’nın 30. Olağan Genel Kurulu Hürriyet Mahallesi’nde bulunan Batuhan Düğün Salonu’nda yapıldı. Gene Kurula AK Parti Milletvekilleri Mustafa Yel, Metin Akgün, Ak Parti İl Başkanı Cüneyt Yüksel, AK Parti Süleymanpaşa İlçe Başkanı Hüseyin Uzunlar, MHP Süleymanpaşa İlçe Başkanı Fatih İşcan ve çok sayıda davetli katıldı. Seçimlerde Mevcut Başkan Şenol Turan ve Eski Başkan Mustafa Yavuz yarıştı.

TETAŞ’I KURDUK

Tekirdağ Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Şenol Turan, “Minibüsçüler istediği için biz TETAŞ’ı yarattık. Onlar istedi bizler ortamı yarattık. Bu ihalenin bedeli eski parayla 40 trilyondur. Bu parayı arkadaşlarımız bizlere güvendiğinden dolayı 15 günde toplayıp bize verdiler. Para güvenli inşalara verilir. Güvensiz insanlara verilmez. TETAŞ’da hissler 120 bin liraydı. Şimdi 500 bin TL’ye satılıyor” dedi.

HİZMET BİNASI SÖZÜ

Turan, “UKEME’nin her toplantısına katılıyorum. Katılım oranım yüzde 98. Ben olmazsam İlyas Küçükmidil kardeşim katılıyor. Şoför esnafının haklarını her zaman savunuyoruz. Yeni bina alımı için çalışmalar yapıyoruz. Yeni dönemde odamıza yeni bir hizmet binası kazandıracağız. Belediye bizim mevcut binamızı kamulaştırıyor. Bu kamulaştırma parası hesabımıza yattığında hizmet binasını satın alacağız. 4 tane alternatif binamız var. Hürriyet alınamazsa, çevreyolu ve ve Yüzüncüyıl Mahallesi’nde alternatif yerlerimiz var. Kredilerimiz hazır. Yeni hizmet binasını alacağız” dedi.

BORÇ ÖDEDİK

Turan, “2002-2010 arasında Tekirdağ Şoförler Odası’na bir çivi bile çakılmamıştır. Bize bu dönemden 150 bin TL borç bıraktılar. Biz göreve geldiğimizde bu borcu ödedik. Kısa zamanda bu borcu ödeyip odaya bakım arabası ve bir çekici kazandırdık. Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır” diye konuştu.

TURAN YENİDEN BAŞKAN

Turan yapılan seçimlerde yeniden başkanlığa seçildi. 1152 oyun kullandığı seçimlerde Turan 645 oy alırken rakibi Yavuz ise 497 oy aldı, 10 oy da geçersiz sayıldı.

Başkan Adayı; Şenol Turan

Yönetim Kurulu Asil Üyeler; İlyas Küçükmidil, Serkan Çınar, Aliş Gür, Mesut Göymen, Mecit Ayçil, Çağdaş Çınar, Seçkin Geçer, Nezih Ekelik.

Yönetim Kurulu Yedek Üyeler; İbrahim Pehlivanoğlu, Süleyman Karataş, Sezai Akyüz, Hüseyin Gürler, Hakan Yorulmaz, Mustafa Demirhan, Aslan Fidancı, Mustafa Yücel, Kamil Tarık Uyanık.

Denetim Kurulu Asil Üyeler; Murat Koç, İlker Özkan, Serkan Sadi.

Denetim Kurulu Yedek Üyeler; Murat Parabağlar, Osman Sıylı, Samet Hazar.

 

Habertrak/Ferhat Akgün-Serhat Yeşilipek