DOLAR 32,1697 % 0.01
EURO 35,1799 % 0.16
GRAM ALTIN 2.471,36 % 0,14
ÇEYREK A. 4.040,68 % 0,14
BITCOIN 66.117,99 7.263
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava

Ulaş Yurdakul’dan Mustafa Yel’e büyük gol

Son Güncelleme :

02 Nisan 2018 - 12:51

Malkara’da nefesleri kesen seçim süreci sona erdi. Hem Ticaret Odası’nda hem de Ticaret Borsası’nda  ekipler kıyasıya yarışırken yarışların galibi Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul’un desteklediği ekipler oldu.

MUSTAFA YEL’DEN GECE OPERASYONU

Edinilen bilgilere göre Malkara Ticaret Odası ve Borsası seçimleri Ak Parti için büyük önem taşıdığı özellikle Ak Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel’in konuyla bizzat ilgilendiği ve sabah saatlerine kadar Malkara’da adeta kamp kurup seçimleri almaya odaklandığı kaydedildi.

BORSA DA AK PARTİ İL YÖNETİCİSİ ADAYDI

Malkara Ticaret Borsası seçimlerinde Ak Parti İl Yöneticisi Kaan Çelik adaydı. Sandıkların açılmasının ardından Ulaş Yurdakul’un destekledi aday olan Atilla AYAZ ve ekibi 66 oy alırken Kaan Çelik ve ekibi 47 oy da kaldı.

Özellikle Ak Parti İl Yöneticisi olan Kaan Çelik’in Malkara’da Borsa seçimlerini kaybetmesi büyük hüsran olarak değerlendirildi.

TİCARET ODASI’NDA DA MAVİ LİSTE RÜZGARI

Aynı gün gerçekleştirilen Malkara Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerinde de yine büyük oranda  Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul’un desteklediği listeler ipi göğüslerken bu sonuçların ardından sabaha kadar Malkara’da kamp kurduğu belirtilen Ak Parti  Milletvekili Mustafa Yel’in üzüntüsü iki kat arttı.

YEL’E BÜYÜK GOL

Malkara’da hem Ticaret Odası seçimlerinde Hem de Borsa da yarışan ekiplerin arkasında destek veren Mustafa Yel ve Ulaş Yurdakul arasında ki çekişmeden de Yurdakul’un galibiyetle ayrılması vatandaşlar ve Tekirdağlı siyasi otoriteler tarafından ‘’Yurdakul’dan Yel’e büyük gol’’ olarak yorumlandı.