DOLAR 32,2053 % -0.22
EURO 35,1156 % -0.22
GRAM ALTIN 2.500,70 % 1,40
ÇEYREK A. 4.088,64 % 1,40
BITCOIN 67.104,14 1.303
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 22°

Uygulama camisinin temeli atıldı

Vali Mehmet Ceylan’ın katılımıyla Çorlu İlçesi, Şeyhsinan Mahallesinde yapılacak olan uygulama camisinin temel atma töreni gerçekleşti. Temel atma töreni, Çorlu Anadolu İmam Hatip Lisesi müdürü Eyüp Öztürk tarafından yapılan konuşma ile başladı.

Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan, Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürü Nazif Yılmaz ve Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel tarafından da konuşmalar yapıldı.

Törende konuşan Vali Mehmet Ceylan “Tekirdağ ilimizde son dönemde milli eğitim müdürlüğümüzün önderliğinde aktif olan eğitim merkezlerinin fiziki yapılarında iyileştirmelere gidilirken eksik olan derslikler hızla yapılmaktadır. Şuan elliye yakın okul inşaatımız devam etmektedir. Bu hızla gidersek inşallah 2019 yılında tekli eğitim sistemine geçmiş olacağız.” Dedi.

Vali Ceylan konuşmasını “Suriye’de Zeytin dalı operasyonunda görev yapan Mehmetçiklerimize Allah’tan muzafferiyetler diliyorum. Allahtan onlara güç kuvvet diliyor, tek yürek olarak onların arkasında olduğumuzu belirtmek istiyorum.” diyerek sonlandırdı.

Daha sonra Çorlu Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrenci Murat Yıldırım temeli atılan caminin temsili olarak ilk ezanını okudu.

Vali Ceylan ve protokol üyeleri tarafından dualar eşliğinde butona basılarak cami temeli atıldı. Habertrak/Hülya Ural

 

Vali Mehmet Ceylan’ın katılımıyla Çorlu İlçesi, Şeyhsinan Mahallesinde yapılacak olan uygulama camisinin temel atma töreni gerçekleşti. Temel atma töreni, Çorlu Anadolu İmam Hatip Lisesi müdürü Eyüp Öztürk tarafından yapılan konuşma ile başladı. Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan, Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürü Nazif Yılmaz ve Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel tarafından da konuşmalar yapıldı. Törende […]

30 Ocak 2018 - 10:59