DOLAR 32,3979 % -0.13
EURO 34,7936 % 0.14
GRAM ALTIN 2.434,08 % -0,19
ÇEYREK A. 3.979,71 % -0,19
BITCOIN 62.860,01 -0.948
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 15°

YAĞCIOĞLU İŞİ BİTİRDİ

Son Güncelleme :

07 Ekim 2018 - 13:12

Süleymanpaşa’da yerel seçim süreci hızla sürmeye devam ederken İlker Yağcıoğlu  CHP Süleymanpaşa Belediye Başkan A.adaylığını adeta gövde gösterisi yaprak yaklaşık 2000 kişi önünde açıkladı.

Adeta dolup taşan salonda yer kalmayınca yedek salon devreye sokuldu ve konukların önemli bir bölümü de burada ağırlandı.

YAĞCIOĞLU EŞKİNAT’I GERİDE BIRAKTI

Yağcıoğlu açıklama yapmak için Eşkinat’a nazaran çok daha büyük bir salon tercih etti ve salon yetmeyince yedek salona geçildi. Açıklamaya katılanların sayısının Eşkinat’ın açıklamasına katılanların iki katı olduğu gözlemlenirken Genç Başkan A.Adayı Salonda büyük bir coşkuyla karşılandı ve ayakta alkışlandı.

NİTELİKLİ KALABALIK

Yağcıoğlu’nun açıklamasında, CHP örgütünün yoğun katılımının yanı sıra farklı siyasi partilerin temsilcileri, sivil toplum örgütleri, hemşeri dernekleri, vatandaşlar ve birçok odadan katılım sağlandığı gözlemlendi. Açıklamaya katılım zorunluluğu kılınan personelin değil, gönüllü insanların geldiği vurgusu yapıldı.

YAĞCIOĞLU SÜLEYMANPAŞA’YA HAYIRLI OLSUN

Yağcıoğlu’nun yaptığı açıklamada vatandaşlar oldukça heyecanlı bir şekilde yerlerini alırken genç başkan A. Adayının konuşmasının ardından salonda büyük bir coşku yaşandı. Toplantıya katılanlar toplantının ardından ‘’Bu bitmiş. Yağcıoğlu Süleymanpaşa’ya hayırlı olsun.’’  ifadelerini kullandılar. Habertrak/Ayşe Çınar