DOLAR 32,2041 % -0.19
EURO 35,1289 % 0.3
GRAM ALTIN 2.471,69 % 1,04
ÇEYREK A. 4.041,22 % 1,04
BITCOIN 65.879,99 6.961
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 13°

Yağcıoğlu’ndan flaş açıklama

Son Güncelleme :

05 Kasım 2020 - 9:53

CHP Süleymanpaşa İlçe Başkanı İlker Yağcıoğlu, düzenlenen basın toplantısında kendisi hakkında çıkan iddialara ve partiye usulsüz üyelikler yapıldığı iddiaları ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Aday olduğu tüm seçimleri kazandığını aktaran CHP Süleymanpaşa İlçe Başkanı İlker Yağcıoğlu, “Benim, partimize 2004 ve 2019 facialarını yaşatanlardan alacak örgütçülük dersim yok. Ben aday olduğum bütün seçimleri kazandım.” diye konuştu.

Partiye usulsüz üyelikler yapıldığını dile getiren İlçe Başkanı Yağcıoğlu; “Partimize usulüne uygun olmayan üyelikler yapılıyor. Ben tabi parti içi yazışmaları göstermeyeceğim. Belgeler burada. Sandıkla gelemeyen ve gelmesi de bu şartlarda mümkün olmayan arkadaşlar maalesef partiye zarar verme pahasına bunları yapıyorlar.” ifadelerini kulandı.

“SONUNA KADAR DEVAM EDECEĞİZ”

Daha önce sağlık sorunlarından dolayı istifa etmeyi düşündüğünü belirten Yağcıoğlu; “Şimdi biz bir takım aslı astarı olmayan iftiralara, iddialara maruz kaldık. Bu zamana kadar sustuk konuşmadık. Sağlık sorunlarım nedeniyle daha önce görevden ayrılmayı düşündüm. Bulunduğumuz binayı tamamlayıp öyle bırakmayı düşündük. Ben ve yönetim kurulu arkadaşlarım olmasaydı bu bina böyle olmazdı. Bu kadar da iddialıyım. Biz sustukça millet de bizi suçlu zannediyor herhalde. Sonra bir takım asılsız iddialar olunca bırakmak bunları kabul etmek olacağından devam etme kararı aldım. Sonuna kadar devam edeceğiz. Hiçbir sıkıntımız yok. Her gün yok görevden alınıyor, yok şöyle böyle boş iddialar. Böyle insanları sosyal medyadan saçma sapan söylemlerle partimizi yıpratmak, partililerimizi üzmek doğru değil. Beni ya delege gönderir ya da genel merkez. Bizim de böyle bir şeyimiz yok. Bu iddiaları kim çıkarıyor; Sandıkla gelemeyen ve gelmesi de bu şartlarda mümkün olmayan arkadaşlar maalesef partiye zarar verme pahasına bunları yapıyorlar. Bana zarar gelmesi önemli değil. Ben çıkarım bu işten. Nerde attığınız iddialar.” diyerek hakkındaki asılsız iddiaları yalanladı.

“İNSANLARA UMUT TACİRLİĞİ YAPILIYOR”

Partiye usulsüz üyelik kayıtları yapıldığını açıklayan Yağcıoğlu; “Partimize usulüne uygun olmayan üyelikler yapılıyor. Ben tabi parti içi yazışmaları göstermeyeceğim. Belgeler burada. Bunları danışma toplantısında konuşacağım. Bu insanlara umut tacirliği yapıyorlar. Beklentiye sokuyorlar. 10 tane üye getirsen büyükşehirden iş. 40 üyeye 4 B’li iş yaparız demişler. Böyle sözler söylenmez. Geçmişte iş girmek isteyen vatandaşlardan maddi çıkar talep edildiğini duyduk hepimiz. İnsanlara umut tacirliği yapılıyor.

Bir bayana taciz iddialarına cevap veren Yağcıoğlu; “Böyle bir şey olabilir mi? Nerede? Nerede bu insanlar? Hepiniz araştırın. Sırf o iddialardan dolayı bırakmıyorum. Sağlık sorunlarından dolayı bırakacaktım. Şimdi biz nelerle uğraşıyoruz, karşımızda nelerle çıkılıyor.” diyerek konunun asılsız olduğunu belirtti.

“PARTİYE FACİALARI YAŞATANLARDAN ALACAK DERSİM YOK”

2004 ve 2019’da seçim kaybettirenlerden alacak dersi olmadığını dile getiren Yağcıoğlu;  “Partimize 2004 ve 2019 facialarını yaşatanlardan alacak örgütçülük dersim yok benim. Ben aday olduğum bütün seçimleri kazandım. Ne zaman sandık olmuşsa ben kazanmışımdır. Üç defa il kongrelerinde taraf olduk. Gereken siyaseti yapmışızdır. Sen hem 2004’te hem 2019’da kaybettireceksin partimize, geleceksin sonra bana örgütçülük dersi vereceksin. Yok öyle bir şey. Biz her zaman aday olduğumuz seçimi kazanırız, bu böyle olmuştur. Cüneyt başkanın bir dahaki döneme kazanması imkansız. Aday olmama gerek yok. Yeter ki iş başında olayım. Çünkü kentin dinamikleri belli. Kentte yaşayanların talepleri belli. Cüneyt başkan çalışıyor ama bence yanlış çalışıyor. 3 yıl sonra göreceğiz. Biz örgütte kalırsak, yahut aday h burası yine Millet İttifakının listesinde yer alacaktır.” diyerek sözlerini tamamladı. Habertrak/Serhat Yeşilipek