DOLAR 32,3003 % 0.08
EURO 35,0006 % -0.1
GRAM ALTIN 2.445,55 % -0,03
ÇEYREK A. 3.998,48 % -0,03
BITCOIN 61.630,01 -1.992
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava

Yeni yol içler acısı halde

Son Güncelleme :

02 Ocak 2018 - 12:52

Naip yolu 15 günde bozuldu

Tekirdağ’’n Süleymanpaşa ilçesi ile Naip Mahallesi arasında yeni yapılan 6 kilometrelik beton asfalt karayolu yapıldıktan 15 gün sonra ağır tonajlı kamyonların geçmesi ve yolun kötü yapılması nedeniyle bozuldu.

BELEDİYE YAPMAYINCA VALİLİK YAPMIŞTI

Tekirdağ Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı (YİKOP), tarafından İçişleri Bakanlığı’ndan gelen 4 milyon lira ödenek ile merkez Süleymanpaşa ilçesine bağlı Naip Mahallesi, Malkara ilçesine bağlı Sağlamtaş ve Mestanlar mahallelerinin karayolları yaptırıldı. Ancak 6 kilometrelik Süleymanpaşa- Naip Mahallesi karayolu yapımından 15 gün sonda bozuldu. Çevredeki fabrikalara malzeme taşıyan ağır tonajlı kamyonların geçmesi nedeniyle karayolu üzerinde çökmeler meydana gelirken, çukurlar oluştu.

MUSTAFA YEL İSYAN ETTİ

AK Parti Tekirdağ Milletvekili ve Merkez Karar Yönetim Kurulu üyesi Mustafa Yel, karayolunun yapımından kısa bir süre bozulmasına tepki gösterdi. Girişimleriyle köy yollarının yapımı için İçişleri Bakanlığı’ndan Tekirdağ Valiliği’ne 4 milyon lira ödenek aktarıldığını belirten Yel, şöyle konuştu: “Gelen bu 4 milyon ödenek ile Tekirdağ’ın Süleymanpaşa ilçesine bağlı Naip Mahallesi yolu, Malkara ilçesine bağlı Sağlamtaş ve Mestanlar mahallesi yolları yapıldı. Yaklaşık 15 gün önce Naip Mahallesi yolu tamamlandı. İhale işleri uzun sürdüğünden dolayı yol biraz geç yapıldı. Ama yolun şu anki durumundan bir bilgim yok. Eğer ki, yol dedikleri gibiyse burada bir sıkıntı var. Konuyu Tekirdağ Valimiz ile görüşeceğim. Müteahhit firmayla görüşeceğim. Konuyu araştıracağım. 15 gün önce yeni yapılan yol denilen gibiyse hemen gerekenler hakkında yasal işlem yapılacak. Denetimler yapılacak. Yol yapımından baştan sona kimin sorumluluğu varsa inceleme yapılacak. Olayı inceleteceğim. Devletin parasını kimse çarçur edemez. O yollar para ile oluyor. Yolu tekrar eski haline getirmek için gereken ne ise yapacağız.” Habertrak/Ferhat Akgün-Canlı