DOLAR 32,5262 % 0.24
EURO 34,8757 % 0.28
GRAM ALTIN 2.443,27 % 0,19
ÇEYREK A. 3.994,75 % 0,19
BITCOIN 62.942,33 -0.813
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 14°

‘Yerelde ittifak yok’

Son Güncelleme :

05 Mart 2018 - 15:22

MHP Tekirdağ İl Başkanı Koray Önsel, meclise sunulan cumhur ittifakında şimdilik yerel seçimlerde ittifak gözükmediğini kaydetti.

MHP Tekirdağ İl Başkanı Koray Önsel, MHP Süleymanpaşa ilçe binasında basın açıklaması yaptı. Açıklamada MHP Süleymanpaşa İlçe Başkanı Fatih İşcan ve ilçe yöneticileri hazır bulundu.

KURULTAYA DAVET

MHP Tekirdağ İl Başkanı Koray Önsel, “Milliyetçi Hareket Parti İl Teşkilatı olarak ilçe teşkilatlarımız, sivil toplum kuruluşlarımız, muhtarlarımız, esnaflarımız ile ilgili bir saha programlarımız var. Saha çalışmalarımızın asıl nedeni 18 Mart 2018 tarihinde Ankara’da yapılacak olan Kurultayımıza davet etmek. Yüreğinde vatan millet sevdamız olan herkesi kurultayımıza bekliyoruz. 15 Temmuz’da FETÖ tarafından yapılan darbe kalkışmasında Devlet Bahçeli’nin öngörüsünün ne kadar önemli olduğu herkes görmüştür. İlçe teşkilatlarımız sahada çok önemli bir şekilde çalışmasını sürdürüyor. Tekirdağ’da görev yapmanın zorluğunu bilen birileriyiz. Bu konuda tüm teşkilatlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Önsel, “Cumhur ittifakı toplum nezdinde kabul gördü. Demokrasinin gereği olan sandıklardan 3 hilalli oyların daha fazla çıkması için çalışıyoruz. İlçelerimizde çalışmalarımız devam ediyor. Şuanda TBMM’ye sunulan Cumhur ittifakı sadece genel seçimleri ve milletvekilliği seçimlerini kapsıyor. Seçme ve seçilme yaşının 18’e düşürülmesi önerisi var. Yerelle alakalı bize ulaşmış bir ittifak çalışması yok. Şuanda bir formül üretilir mi bilmiyoruz. Bizler yerelde ittifak olmayacak gibi çalışıyoruz” diye konuştu. Habertrak/Ferhat Akgün