DOLAR 32,2053 % -0.22
EURO 35,1156 % -0.22
GRAM ALTIN 2.500,70 % 1,40
ÇEYREK A. 4.088,64 % 1,40
BITCOIN 67.240,01 0.341
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava

Yılın sporcuları ödüllendirildi

TEKİRDAĞ’IN VE TÜRKİYE’NİN GURURU OLDULAR

Tekirdağ’ı başarıyla temsil eden sporcuların katılımıyla Tekirdağ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından “Tekirdağ’ın spor enleri” programı gerçekleştirildi.

İsmet İnönü Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirilen Tekirdağ’ın spor Enleri” programı saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Tekirdağ’ı başarıyla temsil eden ülke çapında ve uluslar arası alanda madalya alan sporcular programda aileleri ve antrenörleri ile birlikte yer aldı.

Sporcular adında Sualtı Dalışta Dünya Şampiyonu olan Aden Koleji öğrencisi Hamza Varol, konuşma yaparak başarısında emeği geçen herkese teşekkür etti.

Daha sonra söz alan Tekirdağ Gençlik ve Spor İl Müdürü Ahmet Üzgün müdürlüğün 2022 yılı faaliyetlerinden bahsetti. Sporcuları tebrik ederek sözlerine başlayan Gençlik ve Spor İl Müdürü Ahmet Üzgün; “2022 yılı sporun enleri programına hepiniz hoş geldiniz. İlimizi ve ülkemizi başarıyla temsil eden tüm sporcularımızı kutluyoruz. Spor faaliyetleri kapsamında 2022 yılında başarılı olan bayrağımızı göndere çeken tüm sporcularımızı canı gönülden tebrik ediyorum. Başarılarınız daim olsun. Sizlerin başarıları diğer sporcularımızı ve gençlerimiz için en güzel örnektir. “diye konuştu.

Tekirdağ Gençlik ve Spor İl Müdürü Ahmet Üzgün’ün konuşmasının ardından Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım söz alarak sporcuları, antrenörlerini tebrik etti ve sporun önemine vurgu yaptı. Programda; Gençlik Spor Bakanlığı tarafından gönderilen hediye çantalar Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım ve Gençlik ve Spor İl Müdürü Ahmet Üzgün tarafından sporculara verildi. Program sonrası çekilişle çeşitli hediyeler de verildi. Toplu fotoğraf çekilmesinin ardından program sona erdi. Tekirdağ’da ilk kez düzenlenen programla sporcuların onure edilmesi amaçlandı. Habertrak/Timuçin Çınar

TEKİRDAĞ’IN VE TÜRKİYE’NİN GURURU OLDULAR Tekirdağ’ı başarıyla temsil eden sporcuların katılımıyla Tekirdağ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından “Tekirdağ’ın spor enleri” programı gerçekleştirildi. İsmet İnönü Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirilen Tekirdağ’ın spor Enleri” programı saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Tekirdağ’ı başarıyla temsil eden ülke çapında ve uluslar arası alanda madalya alan sporcular […]

20 Ocak 2023 - 10:07