DOLAR 32,3742 % -0.24
EURO 34,7747 % 0.04
GRAM ALTIN 2.438,51 % -0,01
ÇEYREK A. 3.986,96 % -0,01
BITCOIN 62.316,66 -1.815
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava

Yine karşı karşıya geldiler

Son Güncelleme :

07 Nisan 2018 - 13:04

CHP Süleymanpaşa ilçe başkanı İlker Yağcıoğlu ve Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat kongrelerden sonra bir kez daha karşı karşıya geldi.

Bu ikiliyi karşı karşıya getiren konunun Süleymanpaşa’da çalışan taşeron işçilerinin sözleşme sürelerinin olduğu bilgisine ulaşıldı.

Süleymanpaşa Belediyesi tarafından taşeron işçilere 18 aylık sözleşme imzalatıldığı bilgisi, birçok tartışmayı da beraberinde getirdi.

Ekrem Eşkinat’ın bilgisi dahilinde gerçekleştirilen 18 aylık sözleşmelerle ilgili olarak’’ Eşkinat gelecek hesabını mı yapıyor? ‘’ sorusu da tüm Süleymanpaşa da dilden dile dolaşıyor.

TESKİ VE BÜYÜKŞEHİR SÜRESİZ İMZALADI

Edinilen bilgilere göre taşeron personelin geçişlerini tamamlayan TESKİ ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, geçişleri sağlanan personelle süresiz sözleşme imzaladığı ancak Süleymanpaşa Belediyesi’nin personelleriyle 18 ay süreli sözleşme imzaladığı ortaya çıktı.

Yaşanan tüm bu gelişmelerin ardından taşeron işçilerin konuyla ilgili olarak oldukça huzursuz ve rahatsız olduğu kaydedilirken CHP Süleymanpaşa İlçe Başkanı Yağcıoğlu’na konuyu aktardıkları ve devreye girmesi için talepte bulundukları öğrenildi.

YAĞCIOĞLU TAŞERONLAR İÇİN DEVREDE

Konuyla ilgili olarak devreye giren Yağcıoğlu’nun ise’’ taşeron işçilerin sözleşme sürelerinin diğer belediyeler gibi süresiz olarak imzalanması için gereken yapılmalıdır. İşçi ve emekçilerimiz mağdur edilmemelidir.’’ Şeklinde görüş bildirdiği ve yakın zaman da taşeron işçilerle ilgili olarak konunun Süleymanpaşa Belediyesi tarafından tekrar masaya yatırılacağı, Bilgisine ulaşıldı. Hülya Ural