DOLAR 32,3979 % -0.13
EURO 34,7936 % 0.14
GRAM ALTIN 2.434,08 % -0,19
ÇEYREK A. 3.979,71 % -0,19
BITCOIN 62.860,01 -0.948
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 15°

“Yöneticilerimiz vatandaşla el ele olmalı”

Son Güncelleme :

09 Kasım 2018 - 16:10

Tekirdağ il yönetimine “ Hayırlı olsun” ziyaretinde bulunan CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Tekirdağ Milletvekili Faik Öztrak, bu seçimleri sırtlayabilecek hem tecrübeli arkadaşlardan, hem de genç arkadaşlardan oluşan bir yönetimlerinin olduğunu savundu ve “mahalli idare seçimlerini çok önemli buluyorum. Bu nedenle yöneticilerimiz vatandaşlarımızın içinde olmalı, dertleriyle ilgilenmeli” dedi.

“BU SEÇİMİN ÖNEMLİ OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM”

Tekirdağ il yönetimine “ Hayırlı olsun” ziyaretinde bulunan CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Tekirdağ Milletvekili Faik Öztrak, ülkenin geleceği açısından mahalli idare seçimlerini çok önemli bulduğunu belirterek “ Sadece illerimizde, ilçelerimizde vatandaşlarımızın en iyi hizmeti alabilmesi bakımından değil, aynı zamanda genel siyaset açısından da Türkiye’nin şu anda yaşamakta olduğu bir acayip gidişe dur diyebilmek, ucube tek adam parti devleti girişimine ‘dur’ diyebilmek, onu bir ölçüde dengeleyebilmek bakımından ben de bu seçimin önemli olduğunu düşünüyorum.” Dedi.

“TEKİRDAĞ’DA BAŞARI HİKAYESİ VAR”

Türkiye’de CHP’nin 12-0 yaptığı tek yerin Tekirdağ olduğunun altını çizen Öztrak, “CHP’nin tüm büyükşehir ve ilçe belediyelerini aldığı Türkiye’deki tek ilimiz Tekirdağ. Burada bir başarı hikayesi var. İşimiz bundan sonraki süreçte güç ama hepimiz bu gücü başarmak için hevesli ve heyecanlıyız.” Diye konuştu.

“PARTİ YÖNETİCİLERİMİZİN HER GÜN VATANDAŞLARIMIZIN İÇİNDE OLMASI LAZIM”

Adaylarımız ve örgütümüz kol kola çalışmak suretiyle burada yeniden büyük bir başarıyı kucaklama imkanını bulacaklarını da zannettiğini ifade eden Öztrak, “Bu süreçte yönetimimizin aynı zamanda yapması gereken başka görevler de var. İnsanlarımız çok ciddi krizde. Ekonomik kriz, toplumun her kesimini etkiliyor. Ve bu etki her geçen gün biraz daha artıyor. Dolayısıyla parti yöneticilerimizin her gün vatandaşlarımızın içinde olması, onların dertlerini dinliyor olması lazım. Elimizdeki güçle çözebileceğimiz dertler varsa bu dertlere derman olmak için belediyelerimizi kullanmak suretiyle gerekli adımları atmamız lazım. Sadece seçime odaklanmak yerine vatandaşlarımızın dertlerine de odaklanmak gibi önemli bir misyonumuz olduğunu düşünüyorum. Örgütlerimizin bu misyonu başarıyla yerine getirmekte olduklarını da görüyorum. Yeni başlamalarına rağmen hemen ciddi bir takım görevleri üstlendiler. Bu çerçeve de kendilerine de başarılar diliyorum.” Değerlendirmesinde bulundu.

“BU SEÇİMLERİ SIRTLAYABİLECEK BİR YÖNETİMİMİZ VAR”

İl yönetimiyle ilgili de açıklamalarda bulunan Öztrak, yerel seçimler sürecinde adaylıklarla ilgili istifaların sonucunda İl yönetimlerinin düştüğüne de dikkat çekerek, “İlk defa da bu sefer yönetim olarak 30 kişilik bir yönetim kurulmuş oldu. Böylece önümüzdeki mahalli irade seçimlerine çok daha geniş bir yönetimle çok daha hazırlıklı bir biçimde girme imkanı bulduk. Her basın toplantısında  söylüyorum. Yeni yönetimimiz de oluştu. Gerçekten de bu seçimleri sırtlayabilecek hem tecrübeli arkadaşlardan, hem de genç arkadaşlardan oluşan bir yönetimimiz var. Bu yönetimin ben CHP’nin buradaki çıtasını daha da yukarı çekme mücadelesini yapacağını düşünüyorum.” İfadelerine yer verdi.

Habertrak/Özlem İnan