DOLAR 32,4504 % -0.15
EURO 34,8290 % -0.66
GRAM ALTIN 2.438,67 % 0,10
ÇEYREK A. 3.987,23 % 0,10
BITCOIN 63.179,17 -0.913
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 18°

YÜCEER PROJELERİYLE GELİYOR

Son Güncelleme :

04 Mart 2024 - 17:04

YÜCEER PROJELERİYLE GELİYOR

PROJELERİNDE YOK YOK

 

SPORA KADIN ELİ DEĞECEK

CHP’nin Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan adayı Candan Yüceer, düzenlenen toplantıyla projelerini paylaştı. CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in de katıldığı toplantıda konuşan Büyükşehir Belediye Başkan adayı Candan Yüceer, altyapı, ulaşım, sağlıktan spora, eğitimden sosyal ve kültürel projelere kadar şehri geliştirecek önemli projelerini tanıttı.

Spor alanında önemli bir projeye imza atacaklarını söyleyen Başkan adayı Candan Yüceer; “Sporda güçlenen Tekirdağ projemiz var. Tekirdağ’ımızın hala birçok ilçesinde spor tesisi eksikliği var. Bu tesis ihtiyaçlarını tamamlayacağız. Takım sporları ve bireysel sporları da destekleyeceğiz. Amatör spor kulüpleri ile işbirliği yaparak ayni ve nakdi yardımlarımızı misliyle arttırarak bu sayede spor alanında güçleneceğiz. Bizi gururlandıran sporcularımız hak ettikleri yere taşıyacağız.” diye konuştu.

Ramada Otel’de düzenlene proje tanıtım toplantısı saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı.

EMEKLİLER VE YAŞLILAR İÇİN ÖNEMLİ PROJE

Emeklileri unutmadıklarını söyleyen Büyükşehir Belediye Başkan adayı Candan Yüceer; Emeklilerimiz ve yaşlılarımızın huzurla yaşayacakları bir kent için çalışacağız. Emekli ve gündüz bakımevleri artık bir ihtiyaç. Sosyalleşebilecekleri, vakit geçirebilecekleri, fizik tedavi ve diğer tüm tedaviler için hizmet alabilecekleri ve barınma ihtiyaçlarını giderecekleri huzurevleri ile evde sağlık hizmetlerini çeşitlendirip çoğaltarak onlara en kıymetli hizmetleri sunacağız.” dedi.

ENGELSİZ BİR TEKİRDAĞ

Engellilerin yaşamını kolaylaştıracaklarını ifade eden Candan Yüceer; “Engelsiz bir Tekirdağ hayal ediyoruz. Eşitlik ve erişim için çalışacağız. Engelli yurttaşlarımızın ulaşım noktasından eğitime, istihdama ve sosyal yaşam alanlarına ulaşımını sağlayıp engelleri ortadan kaldıracağız.” Şeklinde konuştu.

ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLER UNUTULMADI

Şehit aileleri ve gazilere gereken değerin verileceğini belirten Candan Yüceer; “Ülkemizin birliği ve bütünlüğü için kendilerini siper eden gazilerimiz, şehitlerimiz için çalışma yapacağız. Onlara ve ailelerine hak ettiği değeri vereceğiz. Biz göreve geldiğimizde şehitlerimizin ailelerini ve gazilerimiz için elimizden geleni yapacağız. Şehit aileleri ve gazi hizmetleri birimimizde bu vatan için bedel ödeyenlerin tüm ihtiyaçları karşılanacak. Evlatlarına ve ailelerine sahip çıkacağız.”ifadelerini kullandı.

Spor alanında önemli adımlar atılacağını dile getiren Yüceer; “Sporda güçlenen Tekirdağ projemiz var. Tekirdağ’ımızın hala birçok ilçesinde spor tesisi eksikliği var. Bu tesis ihtiyaçlarını tamamlayacağız. Takım sporları ve bireysel sporları da destekleyeceğiz. Amatör spor kulüpleri ile işbirliği yaparak ayni ve nakdi yardımlarımızı misliyle arttırarak bu sayede spor alanında güçleneceğiz. Bizi gururlandıran sporcularımız hak ettikleri yere taşıyacağız.” Dedi.

BELEDİYE SAĞLIĞA EL ATACAK

Sağlık alanında da adım atacaklarını ifade eden Yüceer; “Sağlıklı bir kent için sağlıklı bir toplum şarttır. Özellikle sağlık noktası yerel yöneticilerin birinci önceliği arasında değil. Ama ben de bir hekim olarak bu sorunu görüyorum. Özellikle önleyici ve koruyucu sağlık hizmetleri noktasında Tekirdağ Büyükşehir olarak tanı koyma noktasında bölgemizde hala ciddi sorunlar yaşanıyor. Şehir hastanemiz var ama hala ulaşamıyoruz. Randevu sorunu var. Burada koruyucu ve önleyici sağlık hizmetinin önemi burada artıyor.” İfadelerini kaydetti.

Yüceer’in konuşmasının ardından CHP Genel Başkanı Özgür Özel konuşma yaparak partililere seslendi. Toplantıya; CHP Tekirdağ Milletvekili Nurten Yontar, İl Başkanı Şenol Özgür Taşmerdivenli, ilçe başkanları ve ilçe belediye başkan adayları ile partililer katıldı. Habertrak/Serhat Yeşilipek