DOLAR 32,4234 % -0.02
EURO 34,8112 % -0.1
GRAM ALTIN 2.430,63 % -0,18
ÇEYREK A. 3.974,08 % -0,18
BITCOIN 64.138,00 1.327
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 14°

HİKMET TARIMA EL ATTI

Son Güncelleme :

16 Eylül 2020 - 11:17

Belediyecilikte parti değiştirerek AKP’ye giren Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet, belediyecilikten umudunu kesmiş ve yeni ufuk olarak tarımı seçmiş görünüyor.

Korona virüs salgını sebebiyle tarım üreticileriyle daha önce ara verilen toplantı için açık havayı seçen Hikmet, AKP’nin nimetlerinden faydalanarak bunun semeresini gördü ve ilçesindeki bu toplantıya katıldı.

Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet, Tekirdağ Tarım ve Orman İl Müdürü Oktay Öcal, İlçe Tarım ve Orman Müdürü Burhan Alim ve Şube Müdürleri’nin katılımları ile Marmaraereğlisi ilçesine bağlı Yeniçiftlik Mahallesi’nde üreticilerle bir araya geldi.

Geldi gelmesine de Hikmet’in bu toplantıya katılımı ne amaçla olduğu pek anlaşılamadı.

Zira toplantıda; Yeniçiftlik’teki çiftçiyle, tarımsal ve hayvansal üretimde karşılaşılan sorunlar ve çözüm önerilerinin konuşulduğu öğrenildi.

Belediyecilikte pek de başarılı olamayan ve bu nedenle parti değiştirerek kendisine yeni kan arayan Hikmet’in katkısının da ne olabileceği merak edilen bir konu oldu.

Çünkü Tekirdağ Tarım ve Orman İl Müdürlüğü yetkilileri bu toplantıyla ilgili olarak çiftçilerle birlikte 2020 yılı tarımsal üretiminin hasat sonu değerlendirilmesi ve bilgilendirmesi yapıldı.

Şimdi .” tarımla ilgili her konuda ilçe müdürlüklerimizden veya bizlerden yardım alabilirsiniz” diyerek çiftçilere yardımcı olmaya çalışan yetkililere karşın Hikmet’in ne dediği ve nasıl yardımcı(!) olacağı önümüzdeki günlerde belli(!) olacak.

TANISAK DAHA ÇOK TEDBİRLİ OLMAZ MIYIZ?

Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, geçenlerde yapılan korona virüs denetimleri sonrasında bir açıklama yaptı.

Açıklamada yüreğimize adeta su serpti ve “şu anda Tekirdağ’da, korkacağımız bir rakamla, bir vaka sayısı ile karşı karşıya değiliz” dedi.

Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, konuyu açarak, “81 İlde sahadayız. Korona virüs için alınmış olan tedbirlerin uygulamaları denetlemek üzere İlimizde 191 denetleme grubunu oluşturduk” sözlerine yer verdi.

Şimdi iyi güzelde…

Şu virüsü kapanları Sakıncası yoksa öğrensek tedbirler üst düzeye çıkmaz mı?

Vatandaş yakın çevresinden kendisini daha iyi bir şekilde korumaz mı?

Yani virüsü kapanları tanısak. Daha çok tedbirli olmaz mıyız?