DOLAR 32,3797 % -0.19
EURO 34,7311 % -0.04
GRAM ALTIN 2.433,23 % -0,22
ÇEYREK A. 3.978,33 % -0,22
BITCOIN 62.807,16 -1.318
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava

Nevşehir Belediyesi’ne de örnek oldular

Son Güncelleme :

11 Ocak 2020 - 14:16

Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, evlere ziyaretlerde bulundu.

Helvacıoğlu ile birlikte Keşan Belediyesi Gönüllü Diyetisyeni Emre Can Karakaşlı, Keşan Belediyesi Gönüllü Psikoloğu Beste Benk, Keşan Belediyesi Gönüllü Yaşam Koçu ve Güzellik Uzmanı Eylem Serpil Tosyalı da Sabiha Baykal ve misafirlerinin günlerine konuk oldu.
Keşan Belediye Başkanı Helvacıoğlu, “Bu akşam misafiriz. Ben ev sahibimize teşekkür ediyorum. Bizi misafir ettiler. Biz de yalnız gelmedik. Ekibimizle beraber ziyarete geldik. Sağlıklı beslenmeyi, kişisel bakımı ve sağlıklı yaşamayı ekiplerimiz anlatacaklar. Gönüllü uzman kardeşlerimizi her eve davet etsinler. Vatandaşlarımızın her zaman yanı başlarında olmaya ve onları ekiplerimizle desteklemeye devam edeceğiz. Halkımızın sağlığını korumak ve yaşam kalitesini artırma amacıyla çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bizleri evinde konuk eden Sabiha Baykal hanıma da teşekkür ediyoruz. Ben ayrıca gönüllülük esasında bu projemize destek veren 3 arkadaşımıza da teşekkür ediyorum” dedi.

Daha sonra konuşan Karakaşlı da “Keşan Belediyesi olarak yaptığımız bu ziyaretlerin ardından Nevşehir Belediyesi’ de diyetisyen çalıştırmaya başlamış. Bizim bu çalışmamız örnek olmuş. Biz ziyaretlerimizde vatandaşımıza obeziteye karşı nelere dikkat etmemiz gerektiğini anlatıyoruz. Kendilerine diyetle ilgili gerekli bilgileri veriyoruz. Bizi çağıran her vatandaşımızın yanında olmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Daha sonra söz alan Tosyalı da “Bayanlarımıza sordukları konularda yardımcı olmaya çalışıyoruz. Dış güzellik ve iç güzellik olarak bizi davete den hanımlarımızla günlerinde birlikte olmaya devam edeceğiz.”

Tosyalı dan sonra konuşan Benk’de “Bu akşam ilk günüm, ilk ziyaretim. Ben de bana karşı sorulan soruları cevaplamaya çalışıyorum. Başkanımıza bana bu fırsatı tanıdığı için de teşekkür ediyorum” dedi.

Sabiha Baykal da Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu ve ekibine teşekkür ederek “Belediyemizin bu tür etkinlikleri yapması çok güzel bir olay. Başkanımızın böyle bir organizasyonu başlatması nedeniyle başkanımızı kutluyorum” dedi.

Haber Merkezi