DOLAR 32,3865 % -0.3
EURO 34,8068 % -0.1
GRAM ALTIN 2.407,77 % -0,62
ÇEYREK A. 3.936,70 % -0,62
BITCOIN 57.719,42 -0.103
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 15°

CHP TEK SES TEK YÜREK

Son Güncelleme :

22 Ocak 2024 - 16:15

CHP TEK SES TEK YÜREK

TEKİRDAĞ’IN CANDAN’I VAR

“YENİDEN 12’DE 12 DESTANI YAZACAĞIZ”

 

 “PUSULAMIZ TEKİRDAĞ OLACAK”

CHP Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Candan Yüceer, adaylığının açıklanmasının ardından partililer ve vatandaşlarla buluştu.

 “Pusulamız Tekirdağ demekten vazgeçmeyeceğiz” sözüyle konuşmasına başlayan Yüceer; “Önce Tekirdağ demekten asla vazgeçmeyeceğim. Hiçbir ilçemizi sosyal belediyecilik anlayışından mahrum etmeyeceğiz. 12’de 12 yapacağız.  Tekirdağ’da elbirliği ile bir başarı öyküsü, Tekirdağ’da destan yazacağız” diye konuştu.

CHP Tekirdağ İl Başkanlığı önünde gerçekleşen buluşmaya Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ İl Başkanı Şenol Özgür Taşmerdivenli, CHP’li ilçe belediye başkanları, partililer ve vatandaşlar katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programda Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ İl Başkanı Şenol Özgür Taşmerdivenli’nin açılış konuşmasını yaptı.

Yeniden 12’de 12 yapacaklarından emin olduğunu söyleyen Candan Yüceer;  “Yıllardır sokaklarda köylerde alanlarda hep beraberiz. Candan Tekirdağ’ın candan insanları. Kıymetli hemşerilerim. Cumhuriyet Halk Partisi ailem. Sizlerin desteğiyle sizlerin teveccühüyle ve Sayın Genel Başkanımız Özgür Özel’in öncülüğünde parti meclisimizin takdiri ile Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı seçilmemin gururunu ve heyecanını yaşıyorum. Sayın Genel Başkanımız Özgür Özel’e Cumhuriyet Halk Partisi aileme, siz kıymetli hemşirelerime, evim yuvam Sevdam Tekirdağ’ıma hizmet etme görevine beni layık gördüğünüz için hepinize yürekten teşekkür ediyorum.” dedi.

Tekirdağ’a hizmet etmenin büyük bir gurur olduğunu söyleyen Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Candan Yüceer, konuşmasının devamında şunları söyledi:

“PUSULAM TEKİRDAĞ PAROLAM ÖNCE TEKİRDAĞ”

“Bugüne kadar yeri geldi mecliste, yeri geldi alanlarda güzel kentimin ayrımsız her insanı için her karış toprağı için her damla suyu için yeşili için mücadele ettim. Tekirdağ’ımıza, Trakya’mıza üvey evlat muamelesi yapılmasına, kaynaklarının emilmesine ama iş hizmet vermeye gelince yok sayılmasına, ihmal edilmesine karşı durdum. Evimin, yuvamın, ailemin hakkını hukukunu savunmaya her platformda Tekirdağ’ın sesi olmaya çalıştım. Bu yolda pusulam Tekirdağ parolam önce Tekirdağ oldu. Önce Tekirdağ demeyen kimseyle yol yürümedim. Tekirdağ dışında derdim olmadı. Önümüzdeki seçimde de bu böyle olacak.

“TEKİRDAĞ’DA 12’DE 12 YAPMAYA HAZIR MISINIZ?

Örgütünüzle, partililerimizle, ilçe adaylarımızla, tam uyum içinde destan yazmak için çok çalışacağız. 2019 yerel seçimlerinde büyükşehir ve 7 ilçe belediyesini kazandık. Bu son seçimde dokuz ilçede 1. parti olduk. Artık Tekirdağ ne lazım 12’de 12 lazım! Hazır mısınız? Tekirdağ’da 12’de 12 yapmaya hazır mısınız?

“TEKİRDAĞ’DA DESTAN YAZACAĞIZ”

Kazandığımızda Tekirdağ kazanacak. Kadınlar kazanacak. Gençler kazanacak. Çerkezköy’deki emekçi kardeşim kazanacak. Süleymanpaşa’daki esnaf kardeşim kazanacak. Şarköy’ün üzümü, Hayrabolu’nun ayçiçeği kazanacak. Tekirdağ’da destan yazacağız. Tekirdağ’da hiçbir ilçemizi sosyal belediyecilikten mahrum etmeyeceğiz.” Habertrak/Serhat Yeşilipek