DOLAR 32,3868 % -0.19
EURO 34,8190 % 0.16
GRAM ALTIN 2.441,00 % 0,10
ÇEYREK A. 3.991,03 % 0,10
BITCOIN 63.057,81 -0.884
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava

İlk mezunlarını verdi

Son Güncelleme :

01 Temmuz 2021 - 15:13

Çerkezköy Seval-Ahmet Çetin Fen Lisesi, ilk mezunlarını verdi. Program Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Okul Müdürü Fahrettin Karaman günün anlam ve önemini belirten konuşma yaptı.

“BÜYÜK BAŞARILARA İMZA ATTINIZ”

Sonrasında okulu yaptıran hayırsever Ahmet Çetin, eşi ve oğlu Atakan Çetin’le kürsüye gelerek bir konuşma gerçekleştirdi. Çetin, konuşmasında; “Sevgili öğrenciler, Seval Ahmet Çetin Fen Lisesinin ilk göz ağrıları, ilk mezunları; Bu okulun temelini atarken duyduğumuz heyecan kadar, bugün de heyecanlıyız. Yeni bir hayatın başlangıcındasınız. Dün yapılan sınavla inanıyorum ki; birçoğunuz hayalini kurduğunuz Üniversiteye yerleşeceksiniz. Bu Lisede okurken dahil büyük başarılara imza attınız. Sizler geleceğimizin teminatısınız. Yarınlarımızın bilim insanları, mühendisleri, öğretmenleri, doktorları ya da iş insanları olarak ülkemiz ve insanlığa hizmet için yaşayacağınızdan eminim. Başarı son durak değil, devam eden yolculuktur. Bilginin, ilmin peşini bırakmayın. Heyecanınızı ve azminizi hiç kaybetmeyin. Vazgeçmediğinizde her zaman kazanacağınızı bilin. Hepinize sağlıklı, mutlu ve başarılı bir gelecek dileriz. Unutulmamak ve unutmamak dileğimle, yolunuz, bahtınız açık olsun” diye konuştu.

Okul bahçesinde düzenlenen mezuniyet törenine Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, eşi Güllühan Yıldırım, Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban, Süleymanpaşa Kaymakamı Harun Kaya, 26. Dönem Tekirdağ Milletvekili Ayşe Doğan, Hayırsever Seval Ahmet Çetin çifti, Hayırseverler Serkan Müjgan Karagöz çifti, kurum müdürleri ve veliler katıldı. Haber Merkezi