DOLAR 32,1342 % -0.13
EURO 35,1668 % 0.02
GRAM ALTIN 2.468,55 % 0,03
ÇEYREK A. 4.036,07 % 0,03
BITCOIN 65.770,25 6.19
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 14°

Sağlıklı yaşam köyü açıldı

Son Güncelleme :

01 Temmuz 2021 - 16:08

Tekirdağ’ın Malkara ilçesi Yaylagöne Mahallesi’nde, Yaylagöne Sağlıklı Yaşam Köyü ve Önder Çiftçi Kadın Kolları Sanat Atölyesi’nin açılış törenine katıldı.

Malkara Belediye Başkan Yardımcıları Nuran Başkütük ve Ersin Kaçar, Yaylagöne Mahallesi’nde Yaylagöne Sağlıklı Yaşam Köyü ve Önder Çiftçi Kadın Kolları Sanat Atölyesi’nin açılış törenine katıldı.

Önder Çiftçi Kadın Kolları ve Yaylagöne Güzelleştirme ve Yardımlaşma Derneği kadın üyelerinin faaliyete geçirdiği Yaylagöne Sağlıklı Yaşam Köyü ve Önder Çiftçi Kadın Kolları Sanat Atölyesi’nin açılış törenine; Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata, Tekirdağ Kültür ve Turizm Müdürü Ahmet Hacıoğlu, TOBB Tekirdağ Kadın Girişimciler İcra Kurulu Başkanı Aynur Çeşmeliler, CHP Tekirdağ Kadın Kolları Başkanı Nurten Yontar, CHP Malkara Kadın Kolları Başkanı Neslihan Kökten, Muhtarlar Derneği Başkanı Ender Çeşme, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’ın eşi Gülseren Albayrak ve vatandaşlar katıldı.

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve aziz şehitlerimiz için saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’mızın okunması ile başlayan programda halk oyunları gösterisi ve protokol konuşmaları gerçekleştirildi.

Yapılan konuşmaların ardından protokol üyeleri tarafından Yaylagöne Sağlıklı Yaşam Köyü ve Önder Çiftçi Kadın Kolları Sanat Atölyesi’nin açılış kurdelesi kesildi.

Yapılan kurdele kesiminin ardından protokol üyeleri, Yaylagöne Sağlıklı Yaşam Köyü ve Önder Çiftçi Kadın Kolları Sanat Atölyesi gezerek yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aldılar.

Program yapılan plaket takdiminin ardından sona erdi. Haber Merkezi