DOLAR 32,3979 % -0.13
EURO 34,7936 % 0.14
GRAM ALTIN 2.434,08 % -0,19
ÇEYREK A. 3.979,71 % -0,19
BITCOIN 62.860,01 -0.948
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 15°

Albayrak’tan Habertrak’a kutlama

Tekirdağ’ın en çok okunan gazetesi olan Habertrak Gazetesi 17. yaşını kutluyor. Geçtiğimiz gün gazete ofisinde kesilen pasta ile yeni yaşını kutlayan gazete çalışanlarına birçok kurum, kuruluş, dernek, siyasi parti ve okur tarafından tebrik çiçeği gönderildi.

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Habertrak Gazetesi’nin 17. yaşını gazete çalışanlarıyla birlikte kutladı. Tekirdağ Mangal Döner restoranında öğle yemeğinde gazete emekçileriyle bir araya gelen Albayrak, Habertrak’ın Tekirdağ basınındaki önemi  üzerinde durarak, “Habertrak, bizim de beğenerek takip ettiğimiz, Tekirdağ’ımızın güzide basın kuruluşları arasında yer alıyor. Yeni yaşınızı kutluyor, nice yıllar diliyorum” diye konuştu.

GÜNDEME DAİR SOHBET EDİLDİ

Gazetenin tüm çalışanlarının katıldığı öğle yemeğinde, Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, gazete çalışanlarını ve gazetenin imtiyaz sahibi Cenap Kürümoğlu’nu tebrik etti.

Gündeme dair sohbetler ve soru cevap şeklinde devam eden yemek sonrası günün anısına hatıra fotoğrafı çekildi.

ÇALIŞANLAR KATILDI

Yemeğe gazetenin imtiyaz sahibi Cenap Kürümoğlu’nun yanı sıra Sorumlu Yazı işleri Müdürü Serhat Yeşilipek, Görsel Yönetmen Oya Orhan, yazar Fakir Ozan Beysalan, muhabirler Zekiye Türkkan, Timuçin Çınar, Salih Aydın, Gülçin Kıyıcı ve Bülent Kutlutürk katıldı. Habertrak/Timuçin Çınar

Tekirdağ’ın en çok okunan gazetesi olan Habertrak Gazetesi 17. yaşını kutluyor. Geçtiğimiz gün gazete ofisinde kesilen pasta ile yeni yaşını kutlayan gazete çalışanlarına birçok kurum, kuruluş, dernek, siyasi parti ve okur tarafından tebrik çiçeği gönderildi. Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Habertrak Gazetesi’nin 17. yaşını gazete çalışanlarıyla birlikte kutladı. Tekirdağ Mangal Döner restoranında öğle yemeğinde […]

12 Ekim 2023 - 12:00