DOLAR 32,3994 % -0.12
EURO 34,7751 % 0.07
GRAM ALTIN 2.435,15 % -0,14
ÇEYREK A. 3.981,47 % -0,14
BITCOIN 62.308,58 -2.315
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 16°

Büyükşehirden mesafeleri kısaltan yol

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Süleymanpaşa ilçesine bağlı Ormanlı ile Şarköy ilçesine bağlı Güzelköy mahallelerini birbirine bağlayan 15 kilometre uzunluğundaki yol düzenlenen törenle hizmete açıldı. Bu yolla birlikte Şarköy ile Süleymanpaşa arasındaki mesafe büyük oranda kısaldı.

ŞARKÖY’E ALTARNETİF BİR GÜZERGAH OLDU

Açılış töreninde konuşan Tekirdağ Büyükşehir BelediyeBaşkanı Kadir Albayrak; “Süleymanpaşa ilçemizin Ormanlı Mahallesi’nden Şarköy ilçemizin Güzelköy Mahallesi’ne inen yolda çalışmalarımızı tamamladık ve Tekirdağ ve Şarköy’ün kaderini değiştirecek tarihi bir proje olan Ormanlı-Güzelköy Yolu’nu bugün itibariyle hizmete açıyor olmanın gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz. 8 metre genişliğe sahip 15 kilometrelik bu yol Süleymanpaşa ve Şarköy ilçelerimiz arasındaki mesafeyi önemli ölçüde kısaltmıştır. Bu alternatif güzergâhı kullanan vatandaşlarımız güvenli ve konforlu bir ortamda ulaşımlarını sağlarken, Ormanlı-Güzelköy’ün eşsiz doğasıyla buluşmanın huzurunu yaşayacak.” diye konuştu.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığınca yürütülen Ormanlı-Güzelköy yol çalışmalarında 28 bin metreküp alt temel, 26 bin metreküp temel, 3 bin 200 metreküp agrega, 205 ton astar malzemesi ve 205 ton bitüm kullanıldı.

CHP Tekirdağ Milletvekili Nurten Yontar ile Güzelköy Mahallesi Muhtarı Mehmet Deniz ve Ormanlı Mahallesi Muhtarı Şahin Esen’in konuşmalarının ardından açılış programı sona erdi. Habertrak/Gülçin Kıyıcı

 

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Süleymanpaşa ilçesine bağlı Ormanlı ile Şarköy ilçesine bağlı Güzelköy mahallelerini birbirine bağlayan 15 kilometre uzunluğundaki yol düzenlenen törenle hizmete açıldı. Bu yolla birlikte Şarköy ile Süleymanpaşa arasındaki mesafe büyük oranda kısaldı. ŞARKÖY’E ALTARNETİF BİR GÜZERGAH OLDU Açılış töreninde konuşan Tekirdağ Büyükşehir BelediyeBaşkanı Kadir Albayrak; “Süleymanpaşa ilçemizin Ormanlı Mahallesi’nden Şarköy […]

16 Ekim 2023 - 12:06