DOLAR 32,4688 % -0.05
EURO 35,1881 % 0.31
GRAM ALTIN 2.431,32 % -0,30
ÇEYREK A. 3.975,21 % -0,30
BITCOIN 62.294,19 -2.465
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 13°

Süleymanpaşa’nın birleştirici aday adayı

Süleymanpaşa Belediye Başkan aday adayı Muharrem Akyüz, tüm siyasilerin siyaset gözetmeksizin Süleymanpaşa’nın yarına olan konularda birlikte hareket etmesi gerektiğini söyledi.

STK temsilciliği dönemindeki tecrübesi ile birleştirici bir kişiliğe sahip olduğunu söyleyen Süleymanpaşa Belediye Başkan aday adayı Muharrem Akyüz; “Konu Süleymanpaşa olunca milletvekillerinin, Büyükşehir Belediye Başkanının, siyasi partilerin il ve ilçe başkanlarının barış ortamında hareket etmesi gerekli. Bu barış ortamını sağlayabileceğime inanıyorum.” diye konuştu.

“MODERN BİR ŞEHİR İÇİN PROJELERİMİZ HAZIR”

Süleymanpaşa’da temel belediyecilik hizmetlerinin artık aşılarak modern bir şehir için adımlar atılması gerektiğini ifade eden belediye Başkan aday adayı Muharrem Akyüz; “Temel belediyecilik hizmetlerini aşmak lazım. Şehri kalkındırmak ve geliştirmek lazım. Daha çağdaş projelerle şehri bir üst seviyeye çıkartmamız gerekli. Standart şehircilik hizmetlerinin üzerinde beklenti var. Avrupa’ya gittiğimizde farklı manzaralarla karşılaşıyoruz. Sanayisi, kültürü, mimari yapısı bizlere çok farklı geliyor. Bu konularda projeler geliştirmek, kaynak bulmak ve vizyon sahibi olmak lazım. Bunların hepsi Süleymanpaşa ilçemizde olabilecek şeyler. Doğru proje yaptığınızda herkes sizi destekler. Halk odaklı projeler herkesin takdirini kazanır ve desteklenir.” şeklinde konuştu.

“SÜLEYMANPAŞA DAHA MODERN BİR ŞEHİR OLMAYI HAKEDİYOR “

Süleymanpaşa’nın daha modern bir şehir olması için projelerinin hazır olduğunu dile getiren Belediye Başkan aday adayı Muharrem Akyüz; “Süleymanpaşa daha çağdaş ve modern bir şehir olmayı hak ediyor. Bunun için projelerimiz hazır. Projelerimizi hayata geçirebilirsek Süleymanpaşa’nın nasıl kabuk değiştirdiğini herkes görecek. Sivil toplum kuruluşlarının bu şehrin büyümesinde mutlaka katkısı olması gerektiğini düşünüyorum. Yönetime katılımcı olunması gerekiyor. Belediye başkanının harcayacağı bütçe kendi bütçesi değil, Süleymanpaşa halkının bütçesidir. Katılımcı belediyecilik uygulanması için adımlar atmamız gerekli. Ben Süleymanpaşa’nın halkın katılımcılığı ile birlikte yönetilmesi gerektiğini düşünüyorum. Bütün siyasilerin Süleymanpaşa yararına olan şeylerde birleşmesi gerektiği kanısındayım. Konu Süleymanpaşa olunca milletvekillerinin, Büyükşehir Belediye Başkanının, siyasi partilerin il ve ilçe başkanlarının barış ortamında hareket etmesi gerekli. Bu barış ortamını sağlayabileceğime inanıyorum. STK tecrübemle bu konuda uzlaşmacı biriyim.” İfadelerini kullandı. Habertrak/Salih Aydın

Süleymanpaşa Belediye Başkan aday adayı Muharrem Akyüz, tüm siyasilerin siyaset gözetmeksizin Süleymanpaşa’nın yarına olan konularda birlikte hareket etmesi gerektiğini söyledi. STK temsilciliği dönemindeki tecrübesi ile birleştirici bir kişiliğe sahip olduğunu söyleyen Süleymanpaşa Belediye Başkan aday adayı Muharrem Akyüz; “Konu Süleymanpaşa olunca milletvekillerinin, Büyükşehir Belediye Başkanının, siyasi partilerin il ve ilçe başkanlarının barış ortamında hareket etmesi […]

21 Kasım 2023 - 11:40