DOLAR 32,3816 % -0.18
EURO 34,7110 % -0.11
GRAM ALTIN 2.429,83 % -0,36
ÇEYREK A. 3.972,77 % -0,36
BITCOIN 62.394,00 -2.103
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava

Süleymanpaşa’ya tecrübeli aday adayı

SEZAYİ ÇETİN ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

 

AK Parti Süleymanpaşa eski İlçe Başkanı Sezayi Çetin, Süleymanpaşa Belediye Başkanlığına aday adaylığını açıkladı.

AK Parti Süleymanpaşa İlçe Başkanlığında toplantı düzenleyerek aday adaylığını duyuran Sezayi Çetin,partide birçok kademde özveriyle çalıştığını belirterek; “Siyasette uzun süre çeşitli kademelerde görev aldım. Bu mahallenin öz evlatlarından biriyim. Kimin ne kadar ağırlığı olduğunu, kimin ne kadar gücü olduğu hakkında yüzeysel de olsa bilgi sahibiyim. 21 yaşında bayrak asarak siyasete başladım. Daha sonra genç yaşta partimizin kademelerinde görev aldım.” diye konuştu.

“BU MAHALLENİN ÖZ EVLATLARINDAN BİRİYİM”

Özgeçmişinden bahsederek sözlerine başlayan Süleymanpaşa Belediye Başkan aday adayı Sezayi Çetin; ”1970 yılında Keşan’da dünyaya geldim. 1983 yılında okul dolayısıyla Tekirdağ İmam Hatip Lisesi’ne gelip 1989 yılında buradan mezun oldum. Ticaret ile uğraşıyorum. Evliyim 3 tane evladım var. Siyasette uzun süre çeşitli kademelerde görev aldım. Bu mahallenin öz evlatlarından biriyim. Bu mahallede top oynadım. Kimin ne kadar ağırlığı olduğunu, kimin ne kadar gücü olduğunun yüzeysel de olsa bilgi sahibiyim. 21 yaşında bayrak asarak siyasete başladım. Daha sonra genç yaşta partimizin kademelerinde görev aldım. 2005 yılında AK Parti yönetimine ilçe yöneticisi olarak başladım. Sonra ilçe başkan yardımcılığı görevinde bulundum. Seçim işleri başkanlığını 2009-2012 yılları arasında yaptım. 2012-2014 yılları arasında Süleymanpaşa ilçede teşkilat başkanlığı görevi yaptım.” şeklinde konuştu.

AK PARTİ BELEDİYECİLİKTE ÖRNEK OLDU

AK Parti’nin belediyecilikteki başarılarından bahseden aday adayı Sezayi Çetin; “Sonrasında partimiz adına belediye meclis üyesi seçildim. Dönemin ilçe başkanının takdiri ile grup başkan vekili ve grup sözcülüğünü yapmaya çalıştım. İyi de muhalefet yaptığım kanaatimi taşıyorum. Muhalefet yaparken bile CHP’nin klasik muhalefet anlayışı ile değil bu şehrin ve bünyesinde barındırmış olduğu insanların hayrına olacak her şeye muhalefet meclis üyeleri olarak biz de destek verdik. Daha sonra genel merkezin takdiri ile 2019 Ocak ayında Süleymanpaşa ilçe başkanlığına atamam yapıldı. 4,5 yıl büyük bir özveriyle bu görevi icra etmeye çalıştım. 4 buçuk yıldır AK Parti’nin kadroları Süleymanpaşa’yı yönetiyor. Tüm mahallelerde bu şehrin fiziki değişimine sizler şahitlik ediyorsunuz.” diyerek sözlerini tamamladı.

Toplantıya; AK Parti Süleymanpaşa İlçe Başkanı Şirzat Filiz, Tekirdağ eski belediye başkanlarından Ahmet Aygün ve partililer katıldı. Habertrak/Serhat Yeşilipek

SEZAYİ ÇETİN ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI   AK Parti Süleymanpaşa eski İlçe Başkanı Sezayi Çetin, Süleymanpaşa Belediye Başkanlığına aday adaylığını açıkladı. AK Parti Süleymanpaşa İlçe Başkanlığında toplantı düzenleyerek aday adaylığını duyuran Sezayi Çetin,partide birçok kademde özveriyle çalıştığını belirterek; “Siyasette uzun süre çeşitli kademelerde görev aldım. Bu mahallenin öz evlatlarından biriyim. Kimin ne kadar ağırlığı olduğunu, kimin […]

16 Kasım 2023 - 14:05