DOLAR 32,3816 % -0.18
EURO 34,7110 % -0.11
GRAM ALTIN 2.429,83 % -0,36
ÇEYREK A. 3.972,77 % -0,36
BITCOIN 62.394,00 -2.103
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava

“TERÖR VE SAVAŞA KARŞIYIZ”

“ORTA DOĞU BARIŞLA DEĞİŞMELİ”

 

“FİLİSTİN’İN ÖZGÜRLÜK MÜCADELESİNİN YANINDAYIZ”

18-22 Ekim Mühendislik, Mimarlık ve Şehir Plancıları Haftası etkinlikleri kapsamında TMMOB Tekirdağ İl Koordinasyon Kurulu tarafından basın açıklaması düzenlendi.

TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası toplantı salonunda düzenlenen basın açıklaması öncesi İsrail’in Filistin’e yönelik saldırıları hakkında konuşan TMMOB Tekirdağ İl Koordinasyon Kurulu Temsilcisi Dr. Cemal Polat; “Son olarak Filistin’de hastaneye yönelik gerçekleştirilen insanlık suçu katliamı lanetliyoruz. İsrail’in, Hamas saldırılarını bahane ederek, yürüttüğü ve giderek soykırıma varan saldırıları biran önce durdurulmalıdır. İsrail ve emperyalistler ellerini Filistin’den çekmelidirler. “diye konuştu.

“TERÖR VE SAVAŞA KARŞIYIZ”

İsrail’in savaş hukuku gözetmeksizin hastaneleri ve sivilleri hedef aldığına dikkat çeken TMMOB Tekirdağ İl Koordinasyon Kurulu Temsilcisi Dr. Cemal Polat; “Filistin’de Hamas‘ın sivil İsraillere yönelik başlattığı saldırılar sonrasında İsrail’in savaş hukuku gözetmeyen saldırılarını hastaneler dahil sivil halkı hedef almaya başlamasını kınıyor ve lanetliyoruz. Bizler Hamas yanlısı veya Yahudi düşmanı değiliz. Genel olarak terör ve savaşa karşıyız.” şeklinde konuştu.

“KÖTÜLÜĞÜN VE ZALİMLERİN KARŞISINDA OLALIM”,,

TMMOB’nin direnen Filistin halkının özgürlük mücadelesinin yanında olduğunu ifade eden Tekirdağ İl Koordinasyon Kurulu Temsilcisi Dr. Cemal Polat; “Son olarak Filistin’de hastaneye yönelik gerçekleştirilen insanlık suçu katliamı lanetliyoruz. İsrail’in , Hamas saldırılarını bahane ederek, yürüttüğü ve giderek soykırıma varan saldırıları biran önce durdurulmalıdır. İsrail ve emperyalistler ellerini Filistin’den çekmelidirler. Evet insanlık suçu işleniyor; Ancak Türkiye’nin vatandaşı bu olaylara tepkisini Yahudi yurttaşlarımıza saldırmak olarak göstermesi provokasyondur. Artık insanları yaftalamayı hangi ırk, din, mezhepten olursanız olun, sadece iyilerin yanında, kötülüğün ve zalimlerin karşısında olalım. TMMOB direnen Filistin halkının özgürlük mücadelesinin yanındadır. Bizler; Yurtta Barış, Dünya’da Barış demeye devam edeceğiz.” diyerek sözlerini tamamladı. Habertrak/Serhat Yeşilipek

“ORTA DOĞU BARIŞLA DEĞİŞMELİ” “FİLİSTİN’İN ÖZGÜRLÜK MÜCADELESİNİN YANINDAYIZ” 18-22 Ekim Mühendislik, Mimarlık ve Şehir Plancıları Haftası etkinlikleri kapsamında TMMOB Tekirdağ İl Koordinasyon Kurulu tarafından basın açıklaması düzenlendi. TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası toplantı salonunda düzenlenen basın açıklaması öncesi İsrail’in Filistin’e yönelik saldırıları hakkında konuşan TMMOB Tekirdağ İl Koordinasyon Kurulu Temsilcisi Dr. Cemal Polat; “Son olarak Filistin’de hastaneye […]

20 Ekim 2023 - 14:41