DOLAR 32,4640 % 0.07
EURO 34,8868 % 0.37
GRAM ALTIN 2.433,71 % -0,20
ÇEYREK A. 3.979,12 % -0,20
BITCOIN 62.126,01 -2.739
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 13°

“Vatandaşlarımızın yaşam kalitesini yükselteceğiz”

TECRÜBELİ MİMAR SÜLEYMANPAŞA’YA ADAY ADAYI

 

AK Parti Tekirdağ eski il başkanı mimar Soner Çizen, AK Parti’den Süleymanpaşa Belediye Başkan aday adaylığını açıkladı. Tekirdağ’ın sevilen mimarlarından Soner Çizen, AK Parti Süleymanpaşa İlçe Başkanlığı’nda düzenlenen basın toplantısında aday adaylığını resmen duyurdu. Belediye başkan aday adayı Soner Çizen ilçede yaşayan vatandaşların yaşam kalitesini yükselteceklerini belirterek; “Şehirlerin kalkınması, imar ve bayındırlık hizmetlerini en iyi şekilde sunmak ve bunları demokratik yöntemlerle gerçekleşmesini sağlamaktır. Bu hizmetlerin temel amacı ilçemizde ve ilimizde yaşayan vatandaşlarımızın temel sorunlarını çözmek ve yaşam kalitesini yükseltmektir.” diye konuştu.

Aday Adayı Soner Çizen’den önce açıklamada bulunan İlçe Başkanı Şirzat Filiz; “Belediye başkan aday adaylığı sürecimiz devam ediyor. Soner Çizen aday adaylığını açıklıyor. Kendisine başarılar diliyorum.” dedi.

“KAPI KAPI DOLAŞARAK GÖNÜL BİRLİKTELİĞİNİ SAĞLAYACAĞIZ “

Amaçlarının vatandaşların kalbini kazanmak olduğunu belirten belediye başkan aday adayı Soner Çizen; “AK Parti’nin ülkemizin her bir köşesine kattığı hizmetler milletimizin takdirini kazanmıştır. Bu eserler sadece birer yapı değil, milletimizin ortak emeğinin birer yansımasıdır. Asıl marifet bir şehri kurmak, şehri imar etmekle birlikte o şehirde yaşayanların kalbini kazanmaktır. Şehir yöneticilerinde olması gereken sorumluluk bilinci çok önemlidir. Sayın Cumhurbaşkanımızın dediği belediyelerde hizmetin yanında gönüllere girmek te gereklidir. Bunun için de ev ev kapı kapı dolaşarak vatandaşlarımızla bu gönül birlikteliğini sağlayacağız. Başarımızın temelinde yatan en önemli güç milletimizin gönüllerine hitap etme becerimizdir. Şimdi 2024 seçimlerinin anahtarı olan bir sürece girmiş bulunmaktayız. Gönüllerine girdiğimiz milletimizin önemli olan gönüllerinden düşmemeyi başarabilmektir. Bu çerçevede gelmeyeni anlamaya, sevmeyeni kucaklamaya ve kapımızı çalmayanın kapısını çalmaya devam edeceğiz. Türkiye yüzyılı için doğru adımlar atmaya devam edeceğiz. Hedefimiz çalışmak, çabalamak, gayret etmek, hakkın, iyinin ve güzelin hakim olabilmesi için mücadele etmektir.” İfadelerini kullandı.

“HALKIMIZA HİZMETKAR OLMAK İÇİN YOLA ÇIKTIM”

AK Parti’nin gelişen Türkiye’nin mimarı olduğunu ifade eden belediye başkan aday adayı Soner Çizen; “Öncelikle ifade etmeliyim ki AK Parti umudun güvencesi, adalet ve kalkınmanın, gelişen Türkiye’nin mimarıdır. Partimiz ülkemizi bütün şehirleri ile ilçeleri ile mahalleri ve köyleri ile büyütmenin kararlılığı içindedir. Güveni ve desteğini bizden esirgemeyen milletimize hizmet etmek bizim tek amacımız ve partimizin varlık sebebidir. Bize düşen görev belediyelerimizi en iyi şekilde yöneterek halkımıza hak ettiği hizmeti sunmaktır. Bizler millete efendi değil, hizmetkar olmak için bu yollara çıkıyoruz. Bu nedenle hiçbir nedenle mazeret siyasetinin arkasına saklanmadan çalışmak, hemşerilerimizin yaşam seviyesinin arttırılmasına katkı sağlamak zorundayız. Hep birlikte bunu gerçekleştirebileceğimize inancım sonsuzdur. Bugün burada Türkiye’nin kalkınması ve refah seviyesinin yükseltilmesi için çaba gösteren bir parti olan AK Parti’nin yerel yönetimler anlayışını sizlerle paylaşmak istiyorum. Yerel yönetimlerin görevi ekonomik, sosyal ve kültürel anlamda şehirlerin kalkınmasını sağlamaktır. Şehirlerin kalkınması, imar ve bayındırlık hizmetlerini en iyi şekilde sunmak ve bunları demokratik yöntemlerle gerçekleşmesini sağlamaktır. Bu hizmetlerin temel amacı ilçemizde ve ilimizde yaşayan vatandaşlarımızın temel sorunlarını çözmek ve yaşam kalitesini yükseltmektir. Süleymanpaşa’daki belediyecilik anlayışımızı şehircilik İlkerleriyle yöneteceğiz.” diyerek sözlerini tamamladı.  Basın açıklamasına çok sayıda partili ve gazeteci katıldı. Habertrak/Gülçin Kıyıcı

TECRÜBELİ MİMAR SÜLEYMANPAŞA’YA ADAY ADAYI   AK Parti Tekirdağ eski il başkanı mimar Soner Çizen, AK Parti’den Süleymanpaşa Belediye Başkan aday adaylığını açıkladı. Tekirdağ’ın sevilen mimarlarından Soner Çizen, AK Parti Süleymanpaşa İlçe Başkanlığı’nda düzenlenen basın toplantısında aday adaylığını resmen duyurdu. Belediye başkan aday adayı Soner Çizen ilçede yaşayan vatandaşların yaşam kalitesini yükselteceklerini belirterek; “Şehirlerin kalkınması, […]

23 Kasım 2023 - 16:51