DOLAR 32,4640 % 0.07
EURO 34,8868 % 0.37
GRAM ALTIN 2.433,71 % -0,20
ÇEYREK A. 3.979,12 % -0,20
BITCOIN 62.126,01 -2.739
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 13°

Yeniden Refah muhtarlarla işe başladı

 

ALİ RIZA ÖZEN, HALKIN SORUNLARINI MUHTARLARDAN DİNELEDİ

Yeniden Refah Partisi Süleymanpaşa İlçe Başkanlığı tarafından Süleymanpaşa ilçesindeki mahalle muhtarlarının katılımıyla Refah Muhtarlar Çalıştayı – Mahallemizin Sorunları Çalıştayı düzenlendi. Programda; Yeniden Refah Partisi Süleymanpaşa İlçe Başkanı ve Süleymanpaşa Belediye Başkan Aday Adayı Ali Rıza Özen, mahallelerin sorunlarını muhtarlardan dinleyerek çözüm önerilerini sundu.

YENİDEN REFAH PARTİSİ PROGRAMDA TAM KADROYDU

Yeniden Refah Partisi Süleymanpaşa İlçe Başkanlığı’nın organize ettiği Refah Muhtarlar Çalıştayı’na; Yeniden Refah Partisi Tekirdağ İl Başkanı Mehmet Çakı, Refah Partisi Kartepe eski belediye başkanı ve Yeniden Refah Partisi kurucular kurulu üyesi Mehmet Aras, Yeniden Refah Partisi Süleymanpaşa İlçe Başkanı ve Süleymanpaşa Belediye Başkan Aday Adayı Ali Rıza Özen, Yeniden Refah Partisi MKYK üyesi ve Tekirdağ İl Sorumlusu Erhan Akgüç, Yeniden Refah Partisi MKYK üyesi ve Marmara Bölge Sorumlusu Erhan Erdoğan, mahalle muhtarları ve basın mensupları katıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan programda açılış konuşmasını Yeniden Refah Partisi Süleymanpaşa İlçe Başkanı ve Süleymanpaşa Belediye Başkan Aday Adayı Ali Rıza Özen yaptı.

“İLÇEMİZİ DAHA YAŞANABİLİR BİR YER HALİNE GETİRMEK İÇİN BURADAYIZ”

Süleymanpaşa Belediye Başkan Aday Adayı Ali Rıza Özen, muhtarların vatandaşın temsilcisi olduğunu belirterek; “Bugün burada Yeniden Refah Partisi Süleymanpaşa İlçe Başkanlığı’nın tarafından düzenlenen “Mahallemizin Sorunları Çalıştayı” programında bir araya gelmiş olmaktan büyük bir mutluluk duyuyorum. Bu anlamlı buluşma ilçemizin sorunlarını masaya yatırmak adına son derece kıymetli bir fırsattır. Öncelikle bu değerli organizasyonu gerçekleştirmek için gece gündüz demeden gayret sarf eden Süleymanpaşa ilçe yönetimime teşekkür ediyorum. Bugün burada mahalle muhtarlarımızla bir araya gelerek ilçemizin karşılaştığı zorlukları, sorunları tespit etmek çözüm yolları üretmek ve birlikte daha aydınlık yarınlara adım atmak amacıyla bir araya geldik. Bizler bu çalıştayda toplumumuzun karşılaştığı her türlü sorunu detaylı bir şekilde inceleyerek çözüm önerileri geliştirmek için bir aradayız. Süleymanpaşa İlçemizin güzelliklerini ve potansiyelini biliyoruz. Ancak aynı zamanda karşılaştığı zorlukları da göz ardı etmiyoruz. Bugün burada bir araya gelmemizin temel amacı el birliğiyle bu sorunları aşmak, ilçemizi daha yaşanabilir bir yer haline getirmek ve gelecek nesillere daha iyi bir miras bırakmaktır.” diye konuştu.

“MİLLİ GÖRÜŞ BELEDİYECİLİĞİ İLE HALKIMIZI YENİDEN BULUŞTURACAĞIZ”

 

Milli görüş belediyeciliği ile halkı yeniden buluşturacaklarını ifade eden Süleymanpaşa Belediye Başkan Aday Adayı Ali Rıza Özen; “Bu çalıştay, demokratik bir platformda fikir alışverişi yapmamıza ve çözüm odaklı adımlar atmamıza imkan tanıyor. Mahalle muhtarlarımızın bilgi birikimi ve deneyimleri, ilçemizin gerçek sorunlarını daha iyi anlamamıza yardımcı olacaktır. Birlikte daha etkin ve sürdürülebilir çözümler bulabileceğimize inanıyorum. Ben Yeniden Refah Partisi Süleymanpaşa İlçe Başkanı ve Belediye Başkan adaya adayı olarak burada ortaya çıkacak öneri ve projeleri dikkatle değerlendireceğimizi ve ilçemizin geleceğini şekillendirmede birlikte hareket edeceğimizi taahhüt ediyorum. Şeffaf, katılımcı ve adaletli bir yönetim anlayışıyla ilçemizin sorunlarına çözüm getirmeye talibim. Milli görüş belediyeciliğinin efsane hizmetleriyle halkımızı tekrardan buluşturma noktasında çıkmış olduğumuz bu yolda kararlıyız.  Genç, dinamik ve donanımlı kadroların Süleymanpaşa’yı yönetme vaktinin geldiğine ve halkımızın adil bir düzeni hak ettiğine olan inancımız tamdır. Bu nedenle rahmetli Erbakan hocamızın bağımsızlar hareketi ile başlatmış olduğu bu kutlu davada elimizi taşın altına koymaktan zerre olsun şüphe duymadık, tereddüt etmedik.” şeklinde konuştu.

“GÜZEL İLÇEMİZİ YARINLARINA TAŞIMAK ADINA KARARLILIKLA İLERLEYECEĞİZ”

 

 

Adil ve liyakatlı bir yönetimi benimseyeceklerini dile getiren Süleymanpaşa Belediye Başkan Aday Adayı Ali Rıza Özen; “Her türden liyakatsiz uygulamanın, rüşvetin, yolsuzluğun, adam kayırmanın, israfın ve faizin karşısında duran ve bunların düşmanı olan milli görüş anlayışı, merkez ilçemizde ilmek ilmek tadbik ederek aydınlık yarınlara yürüyeceğiz. 21. Yüzyıl gerekliliğine uygun biçimde teknolojiyi had safhada kullanarak ilçemiz vatandaşlarının attıkları her adımda hayır duasını alacağız. Faizin, borcun ve israfın önüne geçerek kaynakları doğrudan halka aktararak hakka hizmet düstürünü benimseyeceğiz. Bu duygularla tekrardan programımıza iştirak edip bu tarihi adımı atmamızda bizlere destek olan değerli muhtarlarımıza saygılarımı sunuyorum. Bu çalışma döneminde sağlıklı ve verimli bir işbirliği ortamı oluşturarak ilçemiz daha güzel yarınlarına taşımak adına kararlılıkla ilerleyeceğimize inanıyorum. Hep birlikte Süleymanapaşa ilçemizi daha yaşanabilir, daha kalkınmış ve daha güvenli bir yer haline getirmek için hayata geçirmiş olduğumuz bu güç birliğinin ilçemiz ve vatandaşlarımız adına hayırlara vesile olmasını temenni ediyoruz.” diyerek sözlerini tamamladı.

Daha sonra Yeniden Refah Partisi Tekirdağ İl Başkanı Mehmet Çakı, Refah Partisi Kartepe eski belediye başkanı ve Yeniden Refah Partisi kurucular kurulu üyesi Mehmet Aras konuşma yaparak muhtarların sorunlarını dinlediler. Habertrak/Serhat Yeşilipek

  ALİ RIZA ÖZEN, HALKIN SORUNLARINI MUHTARLARDAN DİNELEDİ Yeniden Refah Partisi Süleymanpaşa İlçe Başkanlığı tarafından Süleymanpaşa ilçesindeki mahalle muhtarlarının katılımıyla Refah Muhtarlar Çalıştayı – Mahallemizin Sorunları Çalıştayı düzenlendi. Programda; Yeniden Refah Partisi Süleymanpaşa İlçe Başkanı ve Süleymanpaşa Belediye Başkan Aday Adayı Ali Rıza Özen, mahallelerin sorunlarını muhtarlardan dinleyerek çözüm önerilerini sundu. YENİDEN REFAH PARTİSİ PROGRAMDA […]

17 Kasım 2023 - 12:04