DOLAR 32,4045 % -0.14
EURO 34,8089 % 0.16
GRAM ALTIN 2.437,45 % -0,05
ÇEYREK A. 3.985,23 % -0,05
BITCOIN 62.827,99 -1.517
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava

“GENÇLER GELECEK KAYGISI DUYMAYACAK”

Son Güncelleme :

02 Nisan 2024 - 13:17

“GENÇLER GELECEK KAYGISI DUYMAYACAK”

TEKİRDAĞ’IN SEÇİLMİŞ İLK KADIN BAŞKANI

 

GÜÇLÜ TEKİRDAĞ’IN GÜÇLÜ BAŞKANI

CHP’nin adayı Candan Yüceer, 328 bin 571 oy alarak yüzde 50.26 ile Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı oldu. Seçimim kazanıldığı gece CHP il binasında toplanan partililerle birlikte sahil dolgu alanına konvoy halinde geçildi. Sahildeki kutlamalara katılan Büyükşehir Belediye Başkanı Candan Yüceer, destekleri için Tekirdağ halkına teşekkür etti.

Şeffaf bir yönetim anlayışı ile hizmet edeceklerini söyleyen Candan Yüceer; “Dürüst, şeffaf, samimi ve güler yüzlü, çalışkan hizmetlerimiz başlayacak. “Güçlü Tekirdağ” sloganıyla yola çıktık. Güçlü Tekirdağ’da hiçbir genç gelecek kaygısı duymayacak. Hiçbir kadın kendini güvensiz bir ortamda hissetmeyecek. Güçlü Tekirdağ’da hiçbir kimse kendini kimsesiz ve sahipsiz hissetmeyecek.” diye konuştu.

 “HER YERDE SEVGİ İLE KUCAKLAŞTIK”

Sahilde tebrikleri kabul eden Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Candan Yüceer;  “Destekleriniz için çok teşekkür ederim. 7 ay önce güçlü bireyler, güçlü Tekirdağ diyerek heyecanla yola çıktık. Bu sürede heyecanım kat ve kat arttı. Çocuklarımız bana güç verdiler. Tekirdağ’ımızın 11 ilçesinde sizlerin Candan selamları, Candan sevgileri, Candan destekleri beni bugün karşınıza getirdi. Şuan heyecanım daha büyük. Her yerde sevgi ile kucaklaştık, dertleştik. Birbirimizi dinledik. Gönül verdik birbirimize. Bizim birbirimize olan sevdamız arttı. İyi ki varsınız, iyi ki varsın Tekirdağ.” dedi.

“HİÇBİR GENÇ GELECEK KAYGISI DUYMAYACAK”

Güçlü Tekirdağ sloganıyla yola çıktıklarını ifade eden Candan Yüceer; “Daha yaşanabilir, daha güzel, daha mutlu ve huzurlu bir Tekirdağ için yola çıktık. Çocuklarımıza geleceği için, refah içinde yaşayacağımız bir kent hedefiyle yola çıktık. Bu yolda benim inancıma, benim kararlılığıma sizlerin destek vermesinde büyük bir mutluluk duyuyorum. Bu süre içerisinde Volkan başkanımla beraber, diğer ilçe belediye başkanımla beraber dedik ki biz ayrımsız, ötekisiz bugüne kadar siyaset sürecek. Ondan sonra dürüst, şeffaf, samimi ve güler yüzlü, çalışkan hizmetlerimiz başlayacak. Güçlü Tekirdağ sloganıyla yola çıktık. Güçlü Tekirdağ’da hiçbir genç gelecek kaygısı duymayacak. Hiçbir kadın kendini güvensiz bir ortamda hissetmeyecek. Güçlü Tekirdağ’da hiçbir kimse kendini kimsesiz ve sahipsiz hissetmeyecek. Hepinize destekleriniz için çok teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız.” diyerek sözlerini tamamladı. Yüceer, konuşmasının ardından vatandaşlarla kucaklaşarak tebrikleri kabul etti. Habertrak/Serhat Yeşilipek